sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vihdoinkin Old Purple

Vihdoinkin mä ostin sen. Nimittäin Ginan Old Purplen. Monessa blogissa oon tässä varmaan vuoden kattellu ja aina käyny käsissäni pyörittelemässä liikkeessä, mut jostain syystä en sitä koskaan aikasemmin ollu vielä ostanu. 

Heti ostettuani oli pakko saada se kynsille. Samana päivänä kävin myös ostamassa ton Essencen Sparkels in a Bottle lakan. 

 photo kblogi2_zpstlkc7vnw.jpg 

Näistä kynsistä tuli tosi kivat ja tosi mun näköset, vaikka tää ei ollukkaan ihan just mun värinen lakka. Laimausten kanssa oli jonkun verran ongelmia, kuten lähikuvasta näkeekin. Perhosten siivet on vähän repaleiset, mutta ei se menoa haittaa.
 photo kblogi_zpses5qkf8e.png

Old Purple on taattua Ginan laatua eli peittää kadella kerroksella melkeenpä täydellisesti. Levittyy todella hyvin eikä valu kysinauhoille. Ihana creme on väriltään vanha violetti, niinkun nimikin jo kertoo. En osaa sen tarkemmin kuvailla tätä lakkaa. Tästä tulee vaan mieleen jonkun vähän vanhemman "hienosto" rouvan sisustus.

Liquid Leather on oiva lakka leimaukseen ellei omista jotain erikseen leimaukseen tarkoitettua lakkaa.

Sparkles in a Bottlesta en peittävyydestä osaa pahemmin sanoa, kun sen että ei se ainakaan yhdellä kerroksella peitä. Tuskin edes kahdellakaan. Halusin tarkotuksella tollasen läpikuultavan lopputuloksen ja vedinkin mahdollisimman ohuen kerroksen sitä nimettömään ja peukkuun. Tää on kai jonkunlainen hiekkalakka, mutta mä vetäsin siihen päälle kyllä päällyslakan, kun halusin sileän lopputuloksen.

Lakat

GinaTricot - Old Purple
China Glaze - Liquid Leather
Essence - Sparkles in a Bottle

 photo kblogi3_zpsrynxkne3.jpg

Mitä te tykkäätte Old Purplesta ? Löytyykö teiltä se ?

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ja onnistuneet kynnet! Tykkään hirmuisesti :) Tuo lakka on myös ihanan sävyinen, tai oikeastaan siis nuo kummatkin lakat!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeet kynnet! Kaikki sopii täydellisesti yhteen, ja toi pohjalakka on mielettömän kaunis. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon (: tälläset kommentit piristää paljon

   Poista