torstai 30. heinäkuuta 2015

BPS:n tuotteita testissä

Päädyin testaamaan nämä toiset Born Pretty Storelta saamani koko kynnen waterdecalit heti perään, sillä ne oli vaan niin nätit.

Tästä linkistä tuotteeseen.

 photo kblogi4_zpspftwfqoo.jpg 

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Essien Lilacismia, joka peitti hyvin. Lakka levittyi tosi nätisti eikä valunut ollenkaan kynsinauhoille. Lakka sopii omastamielestäni täydellisesti waterdecalien väreiheihin.

 photo kblogi1_zps3ib23e91.png

Tykkään näistä kuvioista tosi paljon. Nää on mulle siinä mielessä täydelliset, että joka kynnessä on erilainen kuvio. 

Laadultaan nää oli ihan ok. Aika ohuet nää on, mutta nää oli silti ihan helppo siirtää kynnelle, kunhan oli varovainen. Plussaa nää saa siitä, että pohjaväri näissä oli kirkas, eikä valkonen niinku edellisissä. Nää tarras aika nopeesti kynteen, joten ei ollu hirveesti varaa siirtää näitä enää kynnellä. Nää oli myös hieman kapeet mun kynsille tai osaan kynsistä, mutta ei se pahemmin haittaa.
Tykkään näistä kuitenkin paljon ja onnistuin asettelemaan nää hyvin kynnelle.

 photo kblogi_zpscb3ds5bs.png

Essie - Lilacism
koko kynnen waterdecalit *


* saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Todella kivat kynnet, värit sopii ihanasti yhteen. :) Mulle noi waterdecalit on ihan uusia, mutta muistaakseni tilasin pari sellaistakin nyt. Niillä saa uskoakseni kuitenkin helposti siistit ja näyttävät koristelut, niin pakkohan se on kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ne on joo tosi kivoja, helppo tapa koristella ja näyttävät (; riippuu toki decalin laadusta onko helppo käyttää

   Poista
 2. Kauniit on decalit! Sopivat kauniisti pohjalakkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Onneks laatikosta löyty just sopiva lakka ;)

   Poista