lauantai 4. heinäkuuta 2015

BPS:n ensimmäinen tilaukseni

Päädyin tilaamaan ensimmäistä kertaa Born Pretty Storelta Toukokuun lopussa. Paketti saapui parissa viikossa, mutta en ole kerennyt sitä esittelemään, kun on ollut kaikkea muuta.

 photo niitit_zpszpy8yjao.jpg 
Ihan ensimmäisenä tais koriin tipahtaa nämä ihanat neon- ja pastellinsävyiset niitit. Nää on ihan älyttömän söpöjä, mutta nää ei oo vielä kerennyt kynsille asti.

 photo leimauslaatta_zpsnhlx6vlu.jpg

Leimauslaattoja katselin pitkään, kunnes päädyin näihin kahteen aluksi. Ruusulaatalla eli BP-73 on ihana. Sen ostin haaveillessani vesivärilakoilla leimojen värjäämistä. Lakkoja en kuitenkaan vielä omista. Tällä laatalla oon kerennyt leimaamaan jo kaks kertaa. Kuviot nousee ihan ok, kunhan vaan oppisin oikeen tekniikan.

Perhoslaatta eli BP-34 on kanssa nätti. Sitä en ole vielä kerenny testaamaan. 

 photo leimauslaatta1_zpsyzc7fvli.jpg 

Heillä on myös muyynnissä yllätyspussukoita, joista voi tulla kai mitä vaan koristelu juttuja. Mä sain tällä kertaa arkillisen kivoja kukka waterdecalseja. Vielä en tiedä miten ne toimivat, mutta se nähdään sitten joskus. Leimauslaatassa on jotain hassuja hahmoja, joten katotaan tuleeko sitä käytettyä. Ne ei ehkä oo ihan mun tyyliä. Rusetit on taas tarroja, jotka on toisaalta ihan nättejä, mutta mutta en tiedä.

 photo yllaumltyskassi_zpstwzugvsf.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti