tiistai 7. heinäkuuta 2015

Essence uutuuksia

Viime viikon perjantaina meidän Itäkeskuksen Tokmannille tuli Essencen hyllyyn se toinenkin metri. Ykkösmetri kerkesi olla yksinäisenä vain alle kuukauden. Niin nopeaan tahtiin hylly tyhjeni, että he tajusivan tuotteiden olevan suosittuja ja päättivät ottaa toisenkin metrin valikoimaansa.

Facebookissa on ryhmä nimeltä Kynsikoristelut, jossa kynsiharrastajat ympäri Suomen jakavat vinkkejä, kuvia ja muuten vaan keskustelevat kaikesta harrastukseen liittyvästä. Meillä on ryhmässä myös "supersankari" Essence -mies, joka maahantuo siis kyseistä merkkiä. Ja infoaa meille todella hyvin tuotteiden saatavuudesta ja miten Essence valtaa suomen. Tosi hyvää asiakaspalvelua sanon minä. 

No Essence -mies perjantaina ilmoitti, että nyt on Itäkeskuksessa 2m hylly asennettu. Mä nopeesti nappasin lompakon, auton avaimet ja hurautin autolla nopeesti tutkimaan kakkoshyllyn valikoimaa. Oon kyllä siis ollu tietoinen, mitä hylly sisältää, mutta en vaan aikasemmin oo ostanu siitä mitään.

 photo kblogi_zpsyc4xete2.jpg

Tälläsiä tuotteita mä ostin. Yks värilakka, kulmaväri setti ja loput hoitotuotteita ja -välineitä.
 photo kblogi1_zps55levuun.png
Musta ja valkoinen leimauslakka. Mulla ei ole kunnollista valkoista leimalakkaa ollu koskaan ja mustaakaan ei oikeastaan. Joten nyt päätin, että näitä haluan testata. Tällä hetkellä lakat vielä odottaa testausta, mutta siitä tulee luultavasti oma postauksensa myöhemmin.

Dare it nude värilakka. Kynsille asti ei ole vielä päässy, mutta lakka on sävyltään rusehtavan harmaa nude, jossa on hopeista shimmeriä. Tosi nätin sävynen lakka. 

Kaksi vähän erilaista kynnen keltaisuuden poistajaa. Mun käsityksen mukaan toi vaaleansinertävä hoitaa kynttä ja samalla poistaa keltaisuutta sekä optisesti taittaa keltaisuutta pois. Kun taas toi lila ei hoida, mutta taittaa optisesti keltaisuutta pois. Näin mä oon ainakin asian käsittäny, jos oon väärässä saa korjata.

Ja viimeisenä kynsinauhojen poistaja. Tällästä oon pitkään kaivannu, mutta ei oo aikasemmin ollu helposti saatavilla. Nyt kuitenkin on ja mä sit ostin tän. Kerkesinkin jo testaamaan tätä ja aika paljon lähti kuollutta kynsinauhaa pois. Mun mielestä toimi hyvin.

Näiden lisäks ostin ruusupuutikkuja, jotka on aika monikäyttö työkaluja. Kynsinauhoille, koristeiden kiinnittämiseen, vaikka pilkuttamiseenkin.

Kaks erilaista viilaa. Banaaniviilan kynsien lyhentämiseen. Manikyyriviilan, jossa on lyhentämiseen, muotoiluun, siloittamiseen ja kiiltoon omat kohtansa.

 photo kblogi1_zps7apri7ud.jpg photo kblogi2_zps0ycp90vr.jpg

Löysin myös tälläsen ihanan "rasian", joka pitää sisällään kolme eri väristä puuterimaista kulmaväriä sekä korostusvärin. Jo pelkästään tää paletti on nätti ja toi peili on hauskan muotoinen.

Tykkään tästä paletista paljon, sillä tykkään piirtää kulmat kolmiulotteiseksi. Sisäreunaan vaaleinta, keskelle vähän tummempaa ja tumminta "häntään" eli ulkoreunaan. Mulle tää on siis ihan perfect. Ja kiva, että korostusvärikin on mukana. 

 photo kblogi_zpsvipq0k7l.png

Setin oma sivellin/aplikaattori + pinsetit on valitettavasti ihan turhat. Ainakin mun mielestä. En mä niillä sais, kun sotkun aikaseksi. Sivellin on aivan liian leveä, paksu ja jäykkä, mutta niinhän se aina taitaa mennä näissä, että siveltimillä ei oikeen tee mitään. Pinseteillä mä en ainakaan omista hennoista kulmakarvoistani saanut edes kiinni, vaikka kuinka yritin painaa pinsetteijä yhteen.

Värit on mun mielestä kivan pigmenttisiä, varsinkin kun tän paletin hinta on alle 8 euroa (jos nyt en pahasti valehtele). Vaikka värit on puuterimaisia, en saanut niitä varisemaan naamalle. Oon kyllä näiden neljän käyttökerran jälkeen jo tosi tyytyväinen tähän palettiin. Ainut miinus ehkä paletin koko, kun se on turhan iso mukaan otettavaksi.

 photo kblogi4_zps0ux91eo5.jpg photo kblogi3_zpslm2wscuw.jpg
Kulmat Essense How To Make Brows Wow + Essence Lash & Brow gel mascara  Ripset Essence Plump NO Clump!

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja se on varmaan taas aika tyhjään koluttu ständi niinku ensimmäinenki oli minun vierailessa.Eiköhän ne joskus täydennykkin,nyt ei uskalla lähtee kauppoihin ku synnytys voi alkaa hetkenä minä hyvänsä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti on joo aika tyhjä (: ne muistaakseni tilaa viikoittain lisää (:

   Poista
 2. Mulle on tulossa tuota cuticle removeria, hyvä että toimii =) Juuri kerkesi loppumaan K4L:ltä ne kynät niin otin tuon putelin tilaukseen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut mikä siin on hassua ni se millä se levitetään.. siin on samanlainen aplikaattori kun joissain huulikiilloissa :D

   Poista
 3. Onpa kivoja ostoksia :) Itsekin kävin heti perjantaina Itiksessä :'D

  VastaaPoista
 4. Heh :D tais olla varmaan perjantaina jo tyhjä se 2 m :D mä olin siel varmaan kymmenessä minuutissa sen kommentin jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Oleppa hyvä (: eilen just täyttivät sitä hyllyä aika monessakin paikkaa mutta sinakin itäkeskuksessa

   Poista