keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Pinkkejä ruusuja ja BPS:n tuotteita testissä

Sain viime viikon lopussa ensimmäisen BornPretty Storen yhteistyöpaketin.  Pakettiin sain valita muutaman tuotteen,  joista kaksi oli koko kynnen waterdecaleita ja yksi tommonen työkalu, jonka avulla mä en levitä timantteja lattialle niin helposti. Sen mukana tuli myös kaks erilaista timanttien poimintaan soveltuvaa tikkua/kynää ja kaks pientä levyä sellasta geeliä. Geelin avulla on niin paljon helpompi poimia timantit ja asettaa kynnelle.
Toinen koko kynnen waterdecalarkki on täynnä erilaisia kukka kuvioita ja niiden pohjalta päädyin suunnittelemaan kynnet. Tälläsiä en ollukkaan aikasemmin kokeillu. Kynsiin halusin myös lisätä paljon strasseja.
 photo kblogi2_zpsyvg4nyqh.jpg  photo kblogi_zpsgkyzvbc1.png
Peukusta, nimettömästä ja pikkurillistä löytyy kolme kerrosta O.P.I:n ihanaa  vaaleanpunaista lakkaa. Toisella kerroksella jäi vielä muutamia kaljuja kohtia, joten kolmas kerros oli pakollinen. 
Nimettömästä ja keskisormesta löytyyö alta kaksi kerrosta O.P.I:n lakkaa myös, mutta se ei erotu kunnolla. Luulin nimittäin, että näissä ruusu waterdecaleissa on kirkaspohja, mutta se olikin valkoinen. Ne näyttävät kuitenkin nätiltä.
Lakat
O.P.I - Pink-ing Of You
 photo kblogi3_zpsrjjviz95.jpg
Tässä vielä kuva saamistani tuotteista, joita käytin tässä lakkauksessa. 
Koko kynnen decalit ovat tosi isoja ainakin mun kynnelle. Sillä näitähän on 10 jokaista kuviota eli kaikille sormille oma ruutu. Käytin kuitenkin pienimmän ja toisiksi pienimmän ruudun tälläkertaa. Ne olivat silti liian isoja nimettömään ja keskisormeen. Decalit oli kuitenkin helppo leikata oikean kokoisiksi, vaikka pelkäsinkin leikkaavani ne liian pieniksi. Kuvat irtosivat tausta pahvista aika helposti ja kuva oli hyväkäytöksinen, vaikkakin vähän paksu. Se asettui kuitenkin nätisti kynnelle eikä ryppyjä tullut pahemmin. Tähän testaukseen olen ainakin tosi tyytyväinen ja kuviotkin ovat kauniita.
Sitten tämä timantin poiminta kynä ja alusta. Tää on oikeesti mulle tosi käytännöllinen, sillä onnistun aina tiputtamaan stasseja lattialle. Tällä alustalla strassit pysyy paikallaan ja ne on helppo kääntää sekä poimia. Kuvassa ei ehkä kunnolla erotu tuo geeli tosta kynän päästä, sillä sitä on niin pienen pieni pallura. Luulin aluksi, että geeli on aivan liian tahmeaa, ettei strassi irtoa siitä nätisti kynnelle. Olin kuitenkin väärässä, strassi irtosi tosi nätisti ja oli helppo asetella paikalleen.
 photo kblogi1_zpsizy0iwsm.png
Waterdecalit ja Strassialusta
Koodilla USPX31 saa 10% alennuksen tilauksen loppusummasta.  Siis täysi hintaisista tuotteista.

//Edit. Lisäsin linkit tuotteisiin

6 kommenttia: