maanantai 2. helmikuuta 2015

Vesimarmorointia

Oiskohan se ollu noin kaks viikkoa sitten, kun facebookissa Kynsikoristelut ryhmässä oli keskustelua vesimarmoroinnista. Kerran oon sitä aikasemmin kokeillu ja se meni omasta mielestä pieleen. Ryhmään laitettiin, kuitenkin paljon vinkkejä ja pari videota. Niiden avulla mä päätin sitten ottaa härkää sarvista ja testata vesimarmorointia. Aluks testailin viiteen kynteen toisilla lakoilla, teen siitä oman postauksensa myöhemmin. Sen jälkeen siirryin tekemään näitä kynsiä. En halunnut kaikkiin kynsiin vesimarmorointia, joten päädyin tälläiseen ratkaisuun. Aluksi kyllä suunnitelin, että lakkaan kolme kynttä joihin ei tule vesimarmorointia niin jokaisella marmorointiin tulevalla lakalla. Mietin kuitenkin, että siitä tulisi liian sekava.

 photo kblogiin_zpsd7209752.png
 photo kynsiblogi2_zps1f7b64a0.jpg photo kynsiblogi5_zpsa574bdbc.jpg

Kaikki värilakat olivat GinaTricon uusia kevät värejä, jotka kävin metsästämästä Myyrmannista siellä käydessäni muilla asioilla. Lakat peittivät hyvin, jopa Cotton olisi peittänyt varmaan kolmella kerroksella. Sitä siis laitoin marmoroinnin alle kaksi kerrosta peittävyyden takaamiseksi. Dust peitti myös hyvin muistaakseni kahdella kerroksella. Aivan varma tästä en nyt ole.

Vesimarmoroinnissa lakat käyttäytyivät omasta mielestäni hyvin. Eihän mulla nyt älyttömästi siitä kokemusta ole. Kuvion sain piirrettyä hyvin eivätkä lakat kuivuneet veden pintaan liian nopeasti. Kuviot kynsillä tyydyttivät silmää, vaikka eivät olleen molemmissa käsissä aivan samantyyppiset. Nimittäin vasemmassa kädessä raidat olivat paksumpia. Marmoroinnin päälle halusin lisätä vielä vähän kimallusta Fairy Dustilla.

Lakat

GinaTricot - Cotton
GinaTricot - Dust
GinaTricot - Pink Rose

sekä kuvasta unohtunut
China Glaze - Fairy Dust

 photo kynsiblogi3_zps504f45cb.jpg

8 kommenttia:

 1. Oi, kauniit marmoroinnit! Ja lakkaukset on muutenkin nätit ja vallan sopusointuiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hillittömän hyvä suoritus ekaksi marmoroinniksi! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: joskus yli vuosi sitten kokeilin kerran ja luovutin ku meni pieleen. Ittekki yllätyin kuin hyvin onnistu. Ehkä kuu, tähdet ja planeetat oli oikeessa asennossa :D

   Poista
 3. Hei millä sä saat sen lakan miyä menee muualle ku kynsiin nii pois? Kun oon nähny videoilta et ne laittaa jotain muuta lakkaa/ainetta ja sit sen kaiken ylimääräsen voi vaan repii pois

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä videoissa käytetään liquid palisadea, joka on vähän niinku nestemäistä lateksia.

   Mä itse teippaan vaan sormen siitä ympäriltä. Laajemmalle jos menee lakkaa käytän pumpulipuikkoo varovasti sit taas jos on vaa iha kynsinauhoilla käytän pientä sivellintä.

   Poista