lauantai 21. helmikuuta 2015

#ablecs15 week2: Shades Of Grey

Tän viikon haasteet tuottaa päänvaivaa. Sillä Shades Of Grey -haasteesen mulla oli ideoita ihan liikaa, mutta aikaa toteuttaa ei ollu paljoo. Asu -juttuun ei oo mitään ideoita. Nimittäin työvaatteet ei oo mitään, josta sais hirveesti ideoita. Siirrytään kuitenkin kuviin.

Tiesin heti, että haluan tehdä pari kynttä aika liukuvärillä sekä myös sen että halusin käyttää uusinta Ginan lakkaani tummanharmaa lakka hopeisella shimmerillä. Liukuväriin käytin kolmea eri väriä tummin on Licorice, sitten on Army Green (joka ei luonnossa näytä noin vihertävältä) sekä Concrete Jungle. Koristeluiden keksiminen olikin hieman vaikeampaa. Ensin ajattelin elokuvaan sopivaa, mutta aikaa ei ollu. Lattialle oli tipahtanu jostain yks paketillinen waterdecaleseja ja ne oli kivan näkösiä. Niiden laittaminen oli helppoa ja niitä sai liikutella kynsillä vielä tarpeen mukaan. Waterdecalsien vihreät lehdet ei erotu livenä noin selkeästi, kuin kuvissa. Mua se ei kuitenkaan haittaa.

Liukuvärin toteutin vedessä kostutetulla meikkisienellä. Lakkasin ensin jokaisen kynnen pohjalle vaaleinta sävyä kerroksen. Sen jälkeen tein pari kolme kerrosta liukuväriä, siten että ei jäänyt ohuempia kohtia. Peukaloon ja nimettomään lakkasin ensin kaksi ohutta kerrosta Licoricea, jonka päälle lakkasin kaksi ohutta kerrosta Punkia. Täten sain hyvän ja peittävän lopputuloksen. Liukuvärjätyt kynnet jäi vielä jotenkin alastoman olosiksi, joten päätin vielä lisätä vähän ihanaa Fairy Dustia joka kynteen.

Itte tykkään taas paljon näistä, vaikka nää onkin aika yksinkertaset. Harmaa on vaan sellanen kynsilakkaväri, jota rakastan. Ja Fairy Dust sitä tahtoisin omistaa ainaki 10 pulloa.

 photo kblogi2_zps475ab368.jpg photo kblogi4_zpsdafff33b.png

Lakat

GinaTricot - Concreate Jungle
GinaTricot - Army Green
GinaTricot - Punk
GinaTricot - Licorice
China Glaze - Fairy Dust

 photo kblogi1_zps3e9f7637.jpg


4 kommenttia:

 1. Hienot on kynnet!! Keskimmäiset kuvat ei tahdo latautua kokonaan, iso tiedostokoko..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ei mun mielestä ole hirveen isotiedosto. Omalla koneella ja puhelimella latautuu kyllä hyvin auki. Vaikuttaiskohan tiedostomuoto siihen latautumiseen ? Mut hyvä kun sanoit tutkin asiaa.

   Poista
 2. Tosi hienot kynnet! :) Tuo liukuväri on mainiosti onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ensimmäistä kertaa kokeilin kostutetulla meikkisienellä. Aikasemmin oon tehny Dependin sellasilla viiskulmasilla liukuvärjäykseen tarkotetuilla sienillä.

   Poista