torstai 26. helmikuuta 2015

#ablecs15 week3: Fruitylicious

En hirveästi tykkää lakata, mitään tiettyä juttua esittävää kynsille. Omille kynsille päätyykin yleensä kaikkea abstraktimpaa. Sen takia siis alotin näistä hedelmäisistä kynsistä, että jos en viihdy näissä voin ottaa nää pois. Sit alko se ideointiprosessi. Mansikoita.. eii. Omenoita.. eii. No mitä sitten? Päädyin taas Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja sieltä löysin muutamat kiivi kynnet. Ne vaikutti kivoilta eikä ne ollu liian esittävät, joten päätin matkia sellaset omille kynsilleni. Omalla tavallani tehtynä.

 photo kblogi1_zpsabelyi48.jpg  photo blogik_zpsqbwxs1gs.png
Kaikkiin kynsiin paitsi nimettömään laitoin kaksi kerrosta Sweet Memoriesia, jota normaalissa tapauksessa riittäisi kerros. Nyt kaks kerrostakaan ei riittäny, kun oon ollu laiska alla olevien geelien kanssa niin sinne on jääny kaikenlaisia jälkiä. Noh. Aina ei voi voittaa. Nimettömiin lakkasin pohjan Ginan Have a Bitella. Samaa lakkaa käytin ranskisten pohjaksi. Kaksi kerrosta, sitä riitti peittämään tarpeeksi hyvin pohjan, jonka päälle tein kelmutuksella vähän elävämmän pinnan mun kiivejä varten. Siihen käytinkin kaikkia noita vihreitä. Oli hieman vaikea noihin ranskalaisiin saada tehtyä tota kelmutusta, sillä alue oli niin kapea. Mielestäni onnistuin kuitenkin ihan hyvin. Vaikka nyt livenä, kun näitä kattelen ni vihreä alue muistuttaa enemmän vesimelooninkuorta.
   Nimettömiin maalasin käsin valkoisen ja keltaisen sekoituksella kiivin keskustat. Mustat pilkut tein dottarilla ja ne näyttää paljon aidommilta siemeniltä nimettömissä, kuin muissa sormissa. Mutta ehkä mä taas oon liian itsekriittinen.

Lakat

Color Club - The Lime Starts Here
Nail Fantasies - Twist and Shout
GinaTricot - Rain Forest
GinaTricot - Have a Bite
Essence - Love Is In The Air
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze  - White On White
O.P.I - Sweet Memories

 photo kblogi_zps6yjzqmtd.jpg
 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti