sunnuntai 15. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week1: Something Other Than Pink

Ensimmäisen viikon toinen haaste uunista ulos aivan viime hetkillä. Mun piti lakata nää jo eilen, mutta päädyinkin kaverin kanssa leffaan. Kerkesin kuitenkin tän viikon puolella vielä lakkaamaan.

Idea näihin lähti siitä, että halusin keltaista kynsille. Pyörittelin kaikenlaisia ideoita päässäni sateenkaari liukuväristä ranskalaiseen manikyyriin. Selailin kuitenkin netistä erilaisia ideoita, joissa oli käytetty keltaista.

 photo kblogi4_zps2bbe0081.jpg
 photo kynsiblogi_zpsc8c668c5.png

Keltaisena lakkana O.P.I:n ihana I Just Can't Cope-Acabana en tiedä millaista tän pitäis olla koostumukseltaan, mutta muihin mun O.P.I:n lakkoihin verrattuna tosi paksun tuntusta. Kolmella kerroksella sain tarpeeks peittävän tuloksen. Ensimmäisestä ja toisesta jäi aika laikukas lopputulos, mutta kolmas tasoitti tilanteen. Peukalossa ja nimettömässä on pohjalla kaks ohutta kerrosta Ginan Silveriä ja sen päällä kolme ohutta kerrosta O.P.I:n It's Frosty Outside hiekkalakkaa, jonka tasoitin kirkkaalla lakalla. Siihen päälle lakkasin ohuella siveltimellä ja mustalla akryylimaalilla sekä I Just Can't Cope-Acabanalla aztec -kuvioita.

 photo kblogi_zps342e76a0.jpg

Lakat

GinaTricot - Silver
O.P.I - It's Frosty Outside
O.P.I - I Just Can't Cope-Acabana

musta akryylimaali

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! Tosi hyvin oot onnistunu tuossa kuviossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: omasta mielestä käsi tärisi ihan liikaa :D

      Poista