maanantai 26. kesäkuuta 2017

Söpöt kynnet nopeasti

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut kiva juhannus. Itse vietin juhannusta mökillä saunoen ja syöden hyvää grilliruokaa. Vietin yksinäni saunassa kolme ja puoli tuntia hyvää musiikkia kuunnelle. Se on niin eri asia käydä puulla lämmitettävässä saunassa, kuin sähkösaunassa. Tunnelma on ihan eri. Sää ei ole ollut hirveän lämmin tai aurinkoinen ja toivon sen muuttuvan pian, sillä haluan päästä ulkoilemaan.
Mulla on täällä mökillä muutamia kynsilakkoja ja koristeita mukana, joten sadepäiviksikin on tekemistä kyllä. Mutta nyt on myös hyvää aikaa purkaa näitä vanhempia kuvia tietokoneen syövereistä ulos.
milv_kynnet
Nämä syötävän suloiset kynnet olen lakannut jo helmikuussa ja syystä tai toisesta jäänyt julkaisematta. En ymmärrä. 
Kynsillä on kaksi ohutta kerrosta Essencen valkoista, joka päälle nämä ihanat MILV -siirtokuvat olen laittanut. Nämä on ihanan värikkäät ja vaan niin söpöt. Olen tainnut ostaa näitä kotiin jo ainakin neljät varastoon. Hups.
MILVeille ominaiseen tapaan nämä irtoavat helposti taustapaperistaa ja asettuvat kynnelle siististi. Ja jos pieniä ryppyjä jää ne tasoittuu päälyslakalla olemattomiin. Itse lisäsin näiden päälle vielä ekstrana China Glazen Fairy Dustia tuomaan hieman kimallusta.
milv

Käytätkö sinä paljon siirtokuvia ?

6 kommenttia:

 1. Mä en käytä juurikaan siirtokuvia, mutta nämä sun kynnet on kyllä erittäin kauniit! Oikein kunnon Juhannus-kynnet.

  Saunominen mökillä on kyllä rentouttavaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hemppikset 😀. Aika vähän tulee käytettyä siirtokuvia. Jotenkin en halua kaikkiin kynsiin. Ainoastaan kerran olen tehnyt kaikkiin. Ja en oikein osaa suunnitella aksenttejakaan niillä.
  Kyllä puusauna on ihan muuta kuin sähkösauna-oikeassa olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: mulla on välillä semmosia kausia kun käytän enemmän siirtokuvia. Välillä kaikilla kynsillä ja välillä aksentteina.

   Poista