keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

ncLA - Far North

Kävin reilu viikko sitten Cesarsilla, kun sinne oli juuri saapunut ncLA:n uutuudet. Viisi kaunista hololakkaa, Lakodomin suunnittelemana.
Itselläni valinnanvaikeus iski, kun yritin valita tämän ja kultaisen Steppen välillä. Kävin monta kertaa tikkujen kanssa ulkona auringonvalossa katsomassa lakkojen holoefektiä. Ja mietin ja mietin. Lopulta päädyin tähän valkoiseen, koska se kultainen ei ollut aivan sen sävyinen mistä tykkään eniten kullassa.
milv_ncLA
Far North on kaunis valkoinen, hieman harmaaseen taittava lakka täynnä hennon hentoa holohiutulaa.  Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta pidemmille kynsille kaipasin kolmatta kerrosta, kun kärjestä kuulsi vähän läpi.
Halusin tehdä hopeiset koristelut kynsiin, mutta en halunnut peittää kokonaan Far Northia, jotta se holo näkyisi. Koristeluun valikoituis siis MILV siirtokuvat ja muutama lasistrassi.
Vitsit mua harmittaa niin kovasti, sillä nämä lakkaukset kun oli kynsilläin ei ollut yhtään aurinkoista päivää. Sadetta vain, ja iltaisin ilta-aurinko paistoi vain ikkunasta sisään. Yritin kuinkin ottaa auringon suorassa valossa ottaa edes muutaman kuvan holosta ja näkyi se siinäkin. Mutta ihon väri kuvissa on myös sen mukainen, että ilta-auringossa ollaan kuvattu.
pullo lähi_ncLA ncLA

Mitä te tuumaatte valkoisesta holosta ? 

2 kommenttia:

 1. Far North on ihana! Tosin miellän sen kyllä ihan puhtaasti harmaaksi :D en tiedä tekeekö holopigmentti pohjan harmaaksi vai onko pohjalakkakin harmaa, mutta joka tapauksessa tää on siltikin varmaan lähimpänä valkoista holoa mitä voi olla. Holopigmentti itsessään on harmaata ja siks täysin valkoista holoa ei pystytä tekemään, mutta tässä sitä on selkeesti kumminkin yritetty ja lopputulos on ihana, samoin sun lakkaus on tosi kaunis! Holoefekti Far Northissa on paljon miedompi kuin niissä muissa lakodom-holoissa, mutta se on varmaan pakollinen paha jotta lakasta saatiin noin vaalea.Kauhee monologikommentti :D enivei, lakodomholot on ihania ja tää on niistä mun suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kun tarkemmin ajattelee, niin joo helpompihan se vaan ois sanoo sitä vaaleenharmaaks :D kannattaa selkeesti kirjottaa postauksia yöllä :D

   Kiitos (: tää oli munkin mielestä loppujen lopuks kaikista kivoin

   Poista