maanantai 16. marraskuuta 2015

Pinkki harmaa watterspotted

Apua. Näiden kynsien lakkaamisesta on jo kaksi kuukautta. Jostain syystä nää on vaan jääny roikkumaan julkasu jonoon parien muiden lakkausten lisäksi.

Nää kynnet tuli idoitua uuden lakan perusteella. Ja päädyin silloin toista kertaa testaamaan watterspottedia. Näistä kynsistä tuli tosi kivat ja rakastan tota uutta harmaata lakkaa.

 photo kblogii1_zpslm7q5xdz.jpg  photo kblogi2_zpsi5qtgsqz.png

Nimettömästä kynnessä on kaksi ohutta kerrosta #lucky a. Se on ihana tumman pinkki tai tumma aniliinin punainen. En oikeen osaa nimetä tätä väriä. Tosi hyvä käytöksinen lakka, kuten oikeastaan kaikki Essencen lakat.

Etusormesta ja pikkurillistä löytyy Essencen grey matters, jonka takia mä tämän lakkauksen suunnittelinkin. Ihana, ihana, ihana harmaa lakka, joka kuivuu kivan mattaiseksi.

Peukusta ja keskisormesta löytyy pohjalta kaksi ohutta kerrosta O.P.I:n Cement the Deal lakkaa, joka on yksi ihanista 50 shades of grey -kokoelman harmaista lakoista. Eihän kukaan oo huomannu mun rakkautta harmaita lakkoja kohtaan. 

Waterspottediin käytin #lucky a sekä rock my world! ia, jotka on cremejä ja hyvin pigmenttisiä, joten ne soveltuu tosi hyvin waterspottediin ja vesimarmorointiin. Sain tosi hyvin tälläkertaa tehtyä kuvion veden pintaan Herbinan letitys- ja rakennesuihkeella. 

Lakat
Essence - #lucky
Essence - rock my world!
Essence - grey matters
O.P.I - Cement the Deal

 photo kblogi2_zpswwayndxb.jpg


Ootteko kokeillu tätä tekniikkaa ?
Montakohan kertaa sanoin ihana ? 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos (: kannattaa kokeilla.. on nimittäin yllättävän helppo ja näyttävä sekä nopeekin, kuhan muistaa suojata sormet (:

      Poista