perjantai 13. marraskuuta 2015

BPS:n siirtokuvat testissä

Sain pitkästä aikaa Born Pretty Storesta muutaman tuotteen testiin. Ja ensimmäisenä päätin testata siirtokuvia. Näin nää samat joskus Heidin blogissa ja tykästyin tähän kuvioon, joten päätin ottaa nää itsellenikin testiin.
 photo kblogi4_zpsv8n2uvsd.jpg  photo kblogi_zpsxsck7cwq.png
fool's gold petti kahdella paksuhkolla kerroksella mua miellyttävästi. Tarkempi ois ehkä vielä laittanu kolmannen kerroksen. Tää on kyllä aivan ihana lakka. Enemmän vihertävämmän turkoosi, kun Cyan, mutta silti selkeesti vielä sinisen puolella. Täynnä PP:lle ominaista ihanaa pientä holohippua ja sen lisäksi isompaa kultaista pyöreetä glitteriä.
Siirtokuvien alla on kaksi ohutta kerrosta valkoista lakkaa, koska oletin näiden siirtokuvien olevan valkoisella pohjalla. Ei ne sitten ollutkaan ja oisin voinu laittaa minkä värin vaan alle. Mutta tykkäsin näistä kovasti myös tälleen. Siirtokuvat oli ihan ok käytöksiset. Aika paksuthan ne on, mutta kuitenkin ihan helppo käsitellä. Paperista irtoamis aika näissä on 10-20 sek. Nää on ihan helppo asetella kynnelle ja niitä voi aika vapaasti liikutella.
Lakat
piCture pOlish - fool's gold
Essie - Blanc

Siirtokuvat*

*=saatu
 photo kblogi1_zps10o8rdq0.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti