tiistai 10. marraskuuta 2015

I Love Cesars

Perjantaina 16.10 otin suunnakseni suoraan töistä Cesars Shopin, joka sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 22. Cesarsilla oli käynnissä siis varjomessut, sieltä löytyi paljon kivoja tarjouksia sekä pientä purtavaa kävijöille. Perjantaina olin itse paikalla vasta niin myöhään, että siihen aikaan ei oikein ollu enään muita ihmisiä paikalla, ainakaan kuvien otto hetkellä.

 photo kblogi5_zpsxuxyyzbq.jpg photo kblogi4_zpsgzm0l5ex.jpg

Kävin myös lauantaina Cesarsilla kaverin kanssa I Love Me -messujen jälkeen katsomassa millainen meno siellä on. Sillä lauantaina Cesarsilla oli bloggaajien pitämänä leimauksen testausta sekä käsinmaalausta akryylimaaleilla. En itse käynyt kokeilemassa, koska pelkäsin hurahtavani uusiin akryylimaaleihin.
Kynsitaivas on kyllä niin oikea nimi tälle paikalle. Niin paljon kaikkea ihanaa kynsikoristeita, -lakkoja ja ihan kaikkea kynsienlaittoon liittyvää. Messujen ulkopuolellakin on tullu vietettyä monet hetket tutkimassa kaupan tarjontaa.

 photo kblogi_zpscdgesegx.jpg photo cesars7_zpsl8uqrpxt.jpg
Tää MILV -siirtokuvaseinä on niin vakuuttava. Niin paljon kaikkia ihania ja helppokäyttöisiä kuvia. Ja näiden hintakin on laskenut 1,50€/arkki messujen jälkeen.
 photo kblogi3_zps3kv4qrus.jpg
Joskushan mä vakuutin kovasti, etten tuu ostamaan indielakkoja. Syynä siihen oli se, että tiesin hurahtavani niihin. Mähän sorruin jo aikaa sitten ja messuillakin tuli vietettyä aika pitkään piCture pOlishin hyllyllä. Vaikeus valita näistä ihanuuksista oli kyllä suuri.
 photo kblogi1_zpscbqb7gx3.jpg photo kblogi2_zpsx4ne9qqt.jpg

Kyllä meinas iskee valinnan vaikeuks, kun näitä kaikkia uusia kokoelmia tuli tutkittua. Varsinkin tämä O.P.I:n uusi Star Light -kokoelma, jossa on 18 lakkaa. Mun ja monen muun kynsiharrastaja mielestä aivan liian suuri kokoelma. Aika monta sävyä tässä on samanlaisia, kun aikaisemmin julkaistu ja toki muutamia sellasia ihania sävyjä, joita en oo aikasemmin nähny. Ostin näistä yhden perjantai iltana ja lauantaina se sävy oli kokonaan loppu.
 
 photo kblogiii_zpscdjzn6iw.jpg
Cesarsin messuostokset:

piCture pOlish - starry night
piCture pOlish - autumn
piCture pOlish - freya's cats

O.P.I - Ce-less-tial is More
O.P.I - Life Gave Me Lemons*

* = saatu kaupanpäälle kun osti 10 € lakkoja

 photo kblogiii1_zpswias3fal.jpg

2 kommenttia:

 1. Voi, mitä kaikkea ihanaa tuolla näkyy! *_* Kivoja ostoksiakin olet tehnyt, itse olisin varmaan tullut hulluksi tuolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa <3

   Poista