tiistai 24. marraskuuta 2015

Aztec -kynnet ja BPS niitit testissä

Sunnuntai iltana mulla oli aivan loistava lakkausidea. Halusin tehdä Aztec -koristelut kynsille uusilla lakoilla ja leimadecalien tekoon asti kaikki oli hyvin. Tai eihän ne leimadecleita ole vaan käsinmaalausdecaleita. Kynsille asetteleminen oli se ongelma ja kaikki meni sitte pilalle. Koska oon itte niin perfektionisti mua häiritsee ihan hirveesti, kun nää meni vinoon.
 photo kblogi3_zpswpirjxnc.jpg  photo kblogi_zpshymzkj39.png
Nude ihana uusi lakka.What's she dune?  peittää ainakin mun kynnet yhdellä kerroksella. Aika valuvaa tää oli, mutta silti ihan hallittavissa eikä valunut pahasti kynsinauhoille. 
Muita lakkoja käytinkin vain koristeluun, joten peittävyydestä en vielä voi sanoa mitää. Palataan siihen, kun olen ne testannut kunnolla. Väreinä tykkään kyllä paljon näistä.
Tykästyin kovasti itse tekemään decaleita. Oon yhdet ennen näitä tehny ja ne odottaa vielä hetken julkaisuaan. Decalit onnistui hyvin, vaikka käsi tärisikin aika paljon viivoja tehdessä ja niistä tuli vähän kierot. Peukkuun ja keskisormeen sain aseteltua decalit aika suoraan, mutta nimettömät. Sanonko oikeesti mitä. Mua ihan itkettää näiden kanssa, molemmissa käsissä ne meni ihan kieroon. Onneks sentään samalla tavalla.
Pikkurilliin ja etusormeen rupesin miettimään jotain koristeita vielä, sillä ne näyttivät tyhjiltä. Tutkailin koristeitani ja löysin sieltä vähän aikaa sitten Born Pretty Storelta saamani värikkäät niitit, jotka sopi ihan täydellisesti tän lakkauksen väreihin. Nää on mun mielestä just sopivan kokosia, sillä ne ei pikkurillissä näytä yhtään liian isoilta. Ja tuntuu pysyvän tosi hyvin kynnellä vain kynsilakalla. 
Lakat
China Glaze - What's she dune?
China Glaze - The heat is on
China Glaze - Rain dance the night away
China Glaze - Golden enchantment
Niitit*
*=saatu
 photo kblogi2_zpsaogi4lp8.jpg
p.s. sivupalkissa on 10% alennuskoodi Born Pretty Storeen.

3 kommenttia: