maanantai 28. syyskuuta 2015

Picture Polish: Arabian

Picture Polishin uusin bloggari kokoelma julkaistiin viime viikolla ja siinä oli kolme super ihanaa lakkaa, jotka mun täytyi kotiuttaa. Lakat ostin Cecars Shopista, sillä siellä pääsin hypistelemään niitä livenä ja varmistamaan, että mitkä kaikki halusin. Pari päivää mietittyäni olin varma, mitkä lakat halusin ja tilasin ne netin kautta. Kaksi näistä oli nimittäin jo loppunut Cecarsilta, mutta perjantaina tuli onneksi lisää. Nää on kyllä tosi suosittuja lakkoja.

 photo kblogi3_zpswcd1e7bt.jpg 

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Arabian. Ihana punainen lakka, jossa on paljon kultaista hiutulaa sekä moniväristä holohippua. Pitkään mietin haluanko mä punaista lakkaa, koska en niitä hirveesti käytä. Tää on kyllä omistamisen arvoinen punainen. Peittää lyhyemmät kynnet jo yhdellä kerroksella ja hieman pidemmät kahdella ohuella. Levittyvyys on tosi hyvä ja rakastan näiden sivellintä. photo kblogi_zpssbzsqiku.png

En halunnu peittää ihanaa lakkaa massiivisilla koristeluilla, vaan laitoin muutamaan kynteen kultaisen waterdecalin.

Tykkään näistä kynsistä paljon, vaikka nää on tosi yksinkertaiset. En malta odottaa kahden muun lakan testaamista.

 photo kblogi1_zps4cfzkvci.jpg

Oletteko jo ostaneet omanne tästä kokoelmasta ?

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lakka, tuollainen yksinkertainen koristelu sopii tämän kaveriksi hyvin :) ♥

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä uskomattoman kaunis lakka! Itse vain niin harvoin punaista käytän, että mietin kovasti tarvitsenko tätä...Moni muu ko. kokoelmasta kyllä houkuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä vähän samanlaiset fiilikset :D mutta ehkä nyt opi käyttämään punasta enemmän. Muakin houkuttin 4 lakkaa kun netistä katoin kuvia. Mutta sitten kun livenä hypistelin lakkoja niin yks tippu pois himotuslistalta kun ei näyttänytkään livenä niin nätiltä.

   Poista
 3. Uudesta kokoelmasta juuri tämä Arabian sykähdytti eniten, tahdon kyllä tämän itsellenikin. <3 Upeat kynnet!

  VastaaPoista