lauantai 12. syyskuuta 2015

Nyt se sitten taisi tapahtua...

... nimittäin totaalinen hurahtaminen piCture pOlishin lakkoihin. Näitä ennen omistin jo kolme, mutta silloin en himoinnut yhtään lisää. Kynsikirppikseltä facessa huusin itselleni viime sunnuntain huutokaupassa itselleni kaksi uutta ihanuutta ja sitten tänään kävin CesarsShopista ostamassa vielä kaksi uutta. Hupsista.

Mutta kun ne on aivan liian ihania. Cesarsilta meinasi kyllä lähteä enemmänkin näitä mukaan, mutta onneksi sain hillittyä itseni.

 photo kblogi2_zpsghn2xd8b.jpg

Holiday ja Fool's Gold kotiutui mulle kirpparin kautta. Holiday on vähän käytetty, mutta fool's gold taitaa olla melkeempä käyttämätön.

Fool's day on ihana turkoosi lakka, jossa on pienen pientä holohippua ja sen lisäks isompia kultasia glittereitä. Luulin että tää on aika saman sävynen jo omistamani Cyanin kanssa, mutta tää onkin paljon turkoosimpi.

Holiday muistuttaa mun mielestä aika paljon China Glazen Fairy Dustia, mutta siinä on lisäksi isompia flakieitä. Oon ruvennu hamstraamaan tälläsiä lakkoja enemmänkin nytten.

Cherish on tosi kaunis mude lakka, joka on täynnä holohippuja. Oon rakastunu näihin kaikkiin piCture pOlishin lakkoihin, jotka on täynnä tän tyyppistä holohippua.

Calmia on tosi vaikee kuvailla tai edes kuvata. Koostumukseltaan se on jelly eli aika läpikuultava eikä peitä kunnolla. Tai no mun lyhyillä kynsillä kaksi kerrosta kyllä riitti peittämään tarpeeksi hyvin, ellei katso valoa vasten. Väriltään Calm on tumma turkoosi, mutta se kyllä näyttää eri väriseltä kaikissa valoissa.

 photo kblogi_zpsspmx1zfa.jpg  photo kblogi1_zpsvp1ptkve.jpg  photo kblogi3_zpsclwdfdcm.jpg

Uusista lakoista pääsi Calm heti kynsille. Lakka on niin nätti, etten viittiny edes koristella sitä millään tavalla. Kuten ylempänäkin jo sanoin, että lakkasin kynnelle kaksi kerrosta. Se peitti mun mielestä tarpeeksi hyvin, kunhan en katso valoa vasten. Tän kuvaaminen todella vaikeeta ja kynsillä on nähtävissä niin monta eri sävyä. Pikkurillin kynsi on mun mielestä lähinnä todellisuutta, mutta nää kaikki sävyt on kyllä havaittavissa eri valaistuksissa.

 photo kblogi4_zpsrvpgnbx3.jpg

Onko teillä joku näistä ? Tai muista piCture pOlishin lakoista ?

3 kommenttia:

  1. Oi, mikä lakka kynsillä ♥ Mulla ei ole vielä yhtään picture polishia, mutta jossain kohtaa saattaa sellainenkin kotiutua. Siirryn uusiin merkkeihin usein alelakkojen kautta. :D

    VastaaPoista
  2. Nättejä lakkoja ja ite en omista yhtään

    VastaaPoista