sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusia Essence ihanuuksia!

Nyt se päivä koitti, kun pääsin ostamaan Essencen lakkoja ihan meidän lähellä olevasta Itäkeskuksen Tokmannista. Eihän tätä päivää ole odotettu, kun siitä asti, kun Essencet saapuivat Lahden Kärkkäisille. Itäkeskukseen tuli kuitenkin vaan 1m mittainen hylly, kun esim. Lahdessa ja Porvoossa on se pidempi 2m pitkä. En kuitenkaan valita. 

Itäkeskuksesta nappasin mukaani neljä värilakkaa, alus ja päälyslakat sekä muutaman meikkituotteen. Kävin mä myös Kaisaniemen hyllyn tutkimassa ja ostin sieltäkin yhden lakan, jonka ostamatta jättäminen jäi harmittamaan aikaisemmin. Tänään kävin myös Porvoon Tokmannin hyllyä tutkimassa, samalla kun oli muutakin menoa sillä suunnalla. Mukaan lähti 5 uutta ihanaa lakkaa siitä kakkosmetrin hyllystä. 

Tikulle lakat peittää kahdella kerroksella tosi hyvin ja ovat koostumukseltaan hyvin levittyviä eivätkä valu kynsinauhoille.  Forgive me lakkaa olen jo kynsille asti kerennyt saamaan ja kynsilläkin se peitti kahdella kerroksella aivan loistavasti.

 photo kblogi4_zpsp7foivgp.jpg photo kblogi2_zps0oygvfxq.jpg photo kblogi1_zpsrmyukxva.jpg photo kblogi3_zpswascg1yl.jpg

4 kommenttia:

 1. Täytyypä itekki käydä kattoon valikoimaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itäkeskukse hylly oli aika tyhjä viikonloppuna.. en usko että sielä on vielä täydennystä

   Poista
  2. Juu kävin itiksessä eikä siel ollu ku pari lakkaa,joten ei tullu ostettua

   Poista
  3. Näiden suosio oli suurempi kun mä odotin (: ajattelin että me kynsihöperöt tajutaan vaan näiden arvo mut ne on saanukki tosi suuren suosion

   Poista