torstai 11. kesäkuuta 2015

Epäonnistumisen kautta onnistumiseen

Mulla ei ollu tällä viikolla tarkotus lakata kynsiä ollenkaan. Sillä mun oli tarkotus testata kahdenlaisia geeli lakkoja. Siis niitä jotka kuivuvat päivänvalossa, antavat kauniin kiillon ja niiden pitäisi kestää 7 päivää hyvänä kynsillä. Noh, minäpä lakkasin kauheessa kiireessä kyseiset lakat kynsilleni ja sain ihan kiitettävän lopputuloksen. En kuitenkaan saanut sitä kestoa. Luultavasti en levittänyt tarpeeksi hyvin päälyslakkaa kynsille ja sen takia ensimmäiset lohkeamat tulivat niin nopeasti. Pitää myöhemmin testata lakkoja uudestaan ja lakata ne ajan kanssa kynsille.

Mutta jos nyt kuitenkin sitten esittelisin nämä tämän kertaset kynnet. Kävin siis Porvoossa hamstraamassa muutaman Essencen lakan lisää ja halusin päästä niitä testaamaan heti. 

Päädyin aika yksinkertaiseen lakkaukseen joka kuitenkin miellyttää mun silmää aika paljon.

 photo kblogi2_zpsdxogld3p.jpg photo Nimi puuttuu-1_zpse6vefpos.png
Indian Summer peitti kiitettävästi jo kahdella kerroksella, mutta minäpä onnistuin saamaan niihin sitten pari pientä kuprua aikaan, joten lakkasin sitten kaikkiin kolmannenkin kerroksen. Lakka on ihana korallin värinen creme ja levittyi todella hyvin. Ainoa miinus tässä lakassa on sen hankala kuvattavuus. Näistä kuvista toi missä näkyy kolme sormea on väriltään ehkä lähimpänä. Lakan väri on luonnossakin aika vaihtelevan sävynen riippuen siitä, miten valo siihen osuu.

Dustia lakkasin kerroksen On Airin alle taatakseni kunnon peittävyyden. Siihen päälle vielä kaksi kerrosta On Airia. Ja haluttu lopputulos oli täydellinen.

Käsin maalasin vielä kaikilla käytetyillä lakoilla tollasen ristikuvion ja kolmiot joka reunaan.

Lakat

Essence - Indian Summet
Essence - On Air!
GinaTricot - Dust
Essie - Blanc

 photo kblogi3_zpsorjtkyli.jpg

2 kommenttia:

 1. On kyllä nätti lakkaus :) Tuo Indian Summer on ihanan sävyinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: niin on. Tikulla ja pullossa se ei näyttäny niin ihanalta kun kynsillä :D

   Poista