lauantai 27. kesäkuuta 2015

Fun..Fun.. F.U.N

Nyt se sitten tapahtui. Mä sorruin Indie -lakkoihin. Tai tapahtuhan se sortuminen jo vähän aikaa sitten, kun ostin kaks Picture Polishin lakaa. Sen jälkeen vannoin, että en osta enää. Mutta sitten tuli tieto tästä ihanuudesta, jota jo instassa vilauttelin. En vaan pystyny olemaan esittelemättä tätä ihanuutta heti.

Arvaatteko mitä sieltä paketista löytykään ?
 photo fun_zpsfvik7pwd.jpg

No sieltähän löytyy F.U.N Lacquerin Limited Edition 2015 -kokoelmasta lakka nimeltä Daydreamer. Mulla oli pitkään lempivärinä kaikki sinisen ja turkoosin sävyt, joten tää oli nyt sellanen hankita et ihan pakko saada. Varsinkin, kun se on vielä rajatusti saatavilla se oli aivan pakko kotiuttaa. Mun tiedon mukaan lakkoja tehtiin vain noin 100 kappaletta jokaista, joten kyseessä on aika harvinainen lakka.

Oon aivan IN LOVE! Niin ihana lakka tää on. Harmi vaan, kun ei peitä yksinään kunnolla. Mutta alle kun laittaa lähes samaa sävyä olevan cremelakan, niin kaikki on hyvin.  Se kimallus♥ 
 photo fun_zpsgjrhuzzy.png

Pitkään myös kaipasin, jotain uutta hololakkaa. Sillä ennestään omistin vaan muutaman puna- ja lilasävyisen. Päädyin samalla reissulla Cesars Shop'iin ostamaan Color Clubin Harp On It -lakan, joka on kuulemma suosituin hololakka tuosta kokoelmasta ja aika usein loppu.

 photo fun4_zpsg4pbyrlc.jpg

Seuraavassa postauksessa näette molemmat lakat kynsillä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti