lauantai 20. heinäkuuta 2019

Lakkaushaaste: Bling bling

Hahaa.. mun tekee mieli alottaa joka kuukausi tää postaus "Taas on kuukausi vierähtänyt ja on lakkaushaasteen vuoro..." Kuulostaa kuukaudesta toiseen tyhmältä. En osaa kirjottaa muuta alotusta.

Tämän kuukauden teema on timantit. Mulla oli monta ideaa nähin ja itse asiassa parit niistä tein kynsille asti. Ne löytyy varmasti myös jossain kohtaa blogista. Sitten muistin Itsenäisyyspäiväksi tekemäni kynnet, joista tykkäsin ihan älyttömästi. Päätin siis tehdä samantyyliset, mutta eri värisenä.

Menkää katsomaan myös muiden kynnet:

Nails to photos
Dioriina
Camillacquered
Tinkerbell's nail diary
Strokes of color
Nena Sofia's

blingbling

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on pari kerrosta tuputettuna Kiara Skyn I Pink You Anytime lakkaa, joka on aivan upea glitterpommi. Lakassa on kirkkaassa pohjassa pienen pientä pinkkiä glitteriä ja isompia hopeisia hologlittereitä.

Keskisormessa ja nimettömässä on kaksi kerrosta ncLAn  valkoista Ask the Magic 8 Ball lakkaa, jonka päälle kiinnitin kirkkaalla päällyslakalla pinkkejä ja kirkkaita timantteja, joiden väliin kiinnitin vielä hopeisia kaviaarihelmiä. Kuvien otto hetkellä timanttien päällä ei ole päällyslakkaa, mutta heti kuvien oton jälkeen laitoin paksun kerroksen pikakuivattavaa päällyslakkaa. Tämä on pitänyt kaviaarihelmet hyvin paikallaan eikä ne ole lähtenyt irti. Päällyslakka hieman vie timanttien muotoa pois näkyvistä, jonka takia halusin ottaa kuvat ilman päällyslakkaa. Nämä kynnet vaativat kuitenkin päällyslakan, koska kaviaarihelmet eivät pysy ollenkaan kynnellä ilman sitä vaan tippuvat pienimmästäkin osumasta.

diamonds

12 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihan tosi ihanat <3 Täytyy tehdä itsellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se strassikiinnostus nostaa päätänsä ;)

   Poista
  2. Kiitos <3 kyllä kannattaa kokeilla.. mä rakastan timantteja <3

   Poista
 2. Nää kynnet näyttää yhtä hyvältä kuin edeltäjänsä <3

  VastaaPoista
 3. Hirmu kauniit! Mä mietin kans postausta kirjottaessa, että kuinka tyhmää kirjottaa joka kerta "taas olis lakkaushaasteen vuoro" tms., mut en keksi mitään muutakaan :DD

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä tosi kiva idea yhdistää noita helmiä ja strasseja! Täytyy itsekin joskus kokeilla!

  VastaaPoista