sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

We liming and rum running

Kävin tuossa vähän aikaa sitten Cesars Shopissa hakemassa picture polishin uusia cremejä, jotka tilasin ollessani mökillä, kun pelkäsin niiden loppuvan ennen kotiin saapumistani. No kyllähän sen nyt tietää, mitä tapahtuu kun menee kynsilakkakauppaan täynnä ihania uusia lakkoja. Iskin silmäni ensin tähän ihanaan keltaiseen lakkaan, jonka jälkeen huomasin sen vieressä olevaan limenvihreään ihanuuteen. Molemmat lakat kuuluvat Color Clubin Poptastic -kokoelmaan.

5 9

Tein kaikkiin kynsiin liukuvärin Rum running ja We liming lakoilla, sillä jo ostaessani tiesin mitä näillä teen ensimmäisenä. Liukuväriin tarvitsi suht monta kerrosta, jotta tuloksesta tuli tarpeeksi kirkas ja peittävä. Tietysti alle olisi voinut laittaa kerroksen tai kaksi valkoista, mutta halusin laittaa ilman. Mun mielestä tää yhdistelmä on vaan niin ihana.

Halusin koristella kynnet leimaamalla, mutta en halunnut jokaiseen kynteen samaa leimaa. Onneksi löysin Ûber Chicin laatasta 24-01 kaksi toisiinsa sopivaa geometristä kuviota. Leimaukseen käytin lempileimauslakkaani Moyran mustaa.

10 1

Mitä tykkäät tästä yhdisrelmästä ?

1 kommentti:

  1. Nää on niinku mehujäät 😍 loistava yhdistelmä - kirjaimellisesti 🙃

    VastaaPoista