torstai 18. heinäkuuta 2019

Kesäiset kelmutukset

Eilen illalla olin hieman tylsistynyt ja sen lisäksi viime aikoina on ollut paljon puhetta Kynsikoristelut -facebook ryhmässä, että siellä on ollut hyvin hiljaista. Ryhmä on aktivoitunut parin viimepäivän aikana paljon ja halusin kantaa korteni kekoon pitämällä liven, omakseni ja muiden iloksi. Mulla ei ollut aloittaessani liveä mitään ideaa, mitä tekisin joten pyysin katsojilta ideoita siitä mitä tekisin. Sain paljon ehdotuksia värikkäät kynnet, kelmutus, ukkoseen liittyvää, uudet lakat tai laatat jne.  Lopulta valitsin kelmutuksen, sillä olin nähnyt Nena Sofian postauksen aiheesta ja siitä jäi pieni inspiraatio kytemään.

Tallensin kyseisen liven Kynsikoristelut ryhmään, jos haluatte käydä katsomassa miten nämä kynnet syntyivät. 

fairydust

Livessä lakkauksen pohjasävyksi valittiin vaalea sävy, joten otin valkoisen. Valkoisesta nimittäin erottuu kaikki värit hyvin. Kynsillä on kaksi kerrosta, ncLA:n Ask the Magic 8 Ball, lakkaa.

Kelmuttamisen aloitin turkoosilla Kiara Skyn cremellä Gimme a Beat. Lakan valitsi liven katsojani, pöydällä esillä olleista lakoista. Otin palan tuorekelmua, jonka rytistin pieneksi palloksi ja sudin puoli kuivalla sudilla lakkaa siihen. Kelmupallolla töpöttelin kynnelle lakkaa, joka muodostaa kivan kuvioinnin.

Seuraavaan kelmutus kerrokseen, kysyin ideaa väristä ja joku ehdotti limenvihreää. Pöydällä oli muutama jo valmiiksi ja etsin laatikostani vielä yhden, joka oli picture polishin fresh. Tämän katsojat äänestivät voittajaksi. Samalla tavalla rypistetyllä kelmunpalalla tuputtelin freshiä kynnelle ja mun mielestä nää kaksi lakkaa on täydellinen match. Ihanan kesäinen yhdistelmä!

Lopuksi katsojat halusivat vielä glitteriä ja siihen mulla tuli heti idea. Näytin heille kahta lakkaa ja kysyin kävisikö jompi kumpi niistä vai pitäisikö olla isompaa glitteriä. He valitsivat kädessäni olleen China Glazen Fairy Dustin. Tuo lakka jolle olen menettänyt sydämeni jo vuosia sitten, ihana scattered holotopperi.

kelmutus

Oletko koskaan kokeillut kelmuttamista ?
Haluaisitko sinä katsoa kynsienlakkaus liveä ?



1 kommentti: