maanantai 20. heinäkuuta 2020

Lakkaushaaste: Kesän huumaa

Kuukausi on taas mennyt ja mä olen vielä kolmelta aamuyöstä kirjoittamassa tätä postausta. Sain kynnetkin vasta vähän aikaa sitten lakattua. Hupsista, vaikka ajatuksena tää haaste on ollut mielessä koko ajan. En ole saanut aikaseksi lakata kynsiä.

Tämän kuukauden lakkaushaasteen teemana on kesän huumaa ja lakkauksesta piti löytyä, jotain keltaista. Tää haaste oli mulle todella vaikea ja jouduinkin pyytämään ideoita kavereilta. Sain kuitenkin lakattua kynnet ja postauksen tehtyä. Käy kurkkaamassa mitä muut saivat aikaan.


kukkasia

Mun oli alkuun tosi vaikea keksiä, mitä teen kynsille. Lopulta keksin idean kaveiden avulla auringonlaskusta ja kukista.

Kynsillä on pohjalla kerros valkoista lakkaa, jotta liukuvärin värit erottuu paremmin ja ei tarvitse tehdä niin montaa kerrosta liukuväriä. Liukuvärin tein picture polishin lakoilla freya's cat, cyan, sun flower ja recovery. Keltainen sun flower vaan dominoi niin paljon, että koko alareuna muuttui kellertäväksi ja ainoa kunnolla erottuva väri on tummansininen. 

Liukuvärin päälle maalasin valkoisella kynsilakalla ensin kukkien pohjat ja ruohikon, jonka jälkeen maalasin uudelleen väreillä samat. Valkoisella tein ensin, jotta värit erottuvat liukuväristä kunnolla. Koska kynnet jouduin tekemään kiireessä, en ole aivan tyytväinen lakkaukseen. Liukuväri on hassun värinen ja toi keltainen kukka ei sovi mun mielestä ollenkaan tähän. Tosta violetista kukasta tykkään kyllä. Välillä vaan sattuu näitä huonompia kynsipäiviä.

kukkia

5 kommenttia:

  1. No en pos arvannut ilman tekstin lukemista, ettet ole näihin aivan tyytyväinen. Kivan kesäiset ovat ja olet kyllä taitava maalailemaan kaikkia kuvioita kynsille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ tällä kertaa meni näin, mutta halusin näyttää että aina ei voi onnistua. Tai siis onhan nää nyt ihan ok. Mutta ei vaan itseä miellytä. Enkä halunnut jättää julkaisematta sen takia.

      Poista
  2. Sulla kyllä pysyy sivellin kädessä! Ihana kukkaketo!

    VastaaPoista
  3. Jännä miten näissä haasteissa tulee samoja ajatuksia mieleen ku nyt me tehtiin liukuvärit ja viimeks kaikilla (?) oli samat vastavärit. XD Nätit nämä kynnet jokatapauksessa on!

    VastaaPoista