sunnuntai 2. elokuuta 2020

Lakkausunelmia: Back to school


lakk
Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi. 

Mieluusti kuulisimme myös teidän ajatuksia millaisilla tekniikoilla, aiheilla ja tai teemoilla haluaisitte meidän haastavan itsemme. 

Tästä pääsemmekin sitten meidän kolmanteen haasteeseen, joka aiheena on koulu ja lakkauksta tuli löytyä kirjaimia. Tällä kertaa päädyttiin tähän aiheeseen, sillä elokuun alku ja koulut alkaa kohta. Ajankohtaista siis monelle, mutta ei mulla. Silti hauska teema. Tää oli loppujen lopuksi aika haastava aihe ja meinasi mennä mönkään koko homma, kun ei ideaa meinannut syntyä.

Multa löytyy paljon leimauslaattoja, joissa on kirjaimia ja tekstinpätkiä, joista tiesin löytäväni sopivia kirjaimia/ tekstejä kynsiin. Ongelma oli, että mitä tekstien lisäksi ? Valkoinen pohja ? vai jotain muuta.

kouluun

Lopulta päädin yhdistämään lempiaineeni koulussa eli kuvataiteen ja äidinkielen, joka ei nyt aivan lempiaineeni ollut.

Kynsillä on pohjalla niinkuin aina Ünt Peel Off Basecoatia, jotta saan lakkauksen kynsiltä pois ilman leimauslakkaa. Pohjaväriksi laitoin essencen valkoisen lakan, jotta kirkkaat värit erottuu kunnolla. Siihen päälle tein leimasimen avulla smooshylakkauksen picture polishin lakoilla cyan, pinkie, fresh ja spring. Niillä tuli ihanan värikäs ja kirkas lopputulos, eikä lakat sekoittuneet toisiinsa liikaa. Smooshyn päälle laitoin yhden kerroksen China Glazen fairy dustia lisä kimalteeksi.

Leimat on MoYoun laatasta Literature -05, jossa kaikki tai ainakin osa teksteistä on  lainauksia The Great Gatsby  -kirjasta. Laatassa on kiva sekoitus eri fontteja ja tekstityylejä, joten niillä tuli kivan moni puolinen kuviointi kynsille.

kynnet_kouluun


Millaiset kynnet sinä olisit tehnyt tällä teemalla ? Tägää meidät instagramissa, jos teet tällä teemalla kynnet. Olisi kiva nähdä teidänkin tekemiä kynsiä.

2 kommenttia:

  1. Tällä kertaa meillä tuli aivan erilaiset lakkaukset :) Ja joo, olisi kiva nähdä muidenkin tekemiä kynsiä samalla aiheella.

    VastaaPoista