maanantai 25. syyskuuta 2017

Snupps: kätevä sovellus

Törmäsin noin viikko sitten tälläiseen sovellukseen nimeltä Snupps. Jossa voi järjestellä ja hyllyttää keräilemiään tavaroita sekä selata muiden hyllyjä. Näistä hyllyistä voi tehdä yksityisiä tai julkisia ja niitä voi jakaa ihmisille. Oon kaivannut pitkään jotain keinoa listata tavaroita ja juuri kynsijuttuja järkevästi. Omistan melkein 500 kynsilakkaa tai jopa enemmän, en ole pitkään aikaan laskenut. Tämä luku kyllä varmasti nyt selviää, kunhan saan kaikki lakat kuvattua Snuppsiin.

snupps_app snupps

Itse olen ehtinyt viikon aikana hyllyttää water decaleita ja ison kasan lakkoja. Tää on oikeesti kätevä keino ihan vaan itselle jo pysyä kartalla, mitä lakkoja ja muita tarvikkeita omistaa. Harvoin tulee nimittäin selattua water decaleita, ennen kuin niitä oikeasti haluaa käyttää ja sitten ei aina löydäkkään sitä mikä olisi kivoin. Sama lakkojen kanssa, vaikka olenkin tikuttanut kaikki en siltikään hirveän usein tikkuja selaa. Nyt näkee hyvin nopeasti merkeittäin lakat puhelimen näytöltä, vaikka en olisi kotona. Kerrankin raahasin kaikki tikut töihin, sillä työkaverini piti valita lakat, joilla hänen kynnet lakataan. Nyt voin vain näyttää puhelimesta lakat.

Ja mua ainakin kiinnostaa muiden bloggaajien lakkakokoelmat, joten ois kivaa jos muutkin bloggaajat käyttäis tätä sovellusta, niin pääsisin kyyläämän millaisia lakkoja heillä on.

Joskus vuosi tai pari sitten facessa Kynsikoristelut ryhmässä taidettiin keskustella ja miettiä tämän tyypisiä sovelluksia, jonne voisi listata kynsilakkojaan. Silloin ei tainnut olla mitään sovellusta, johon pystyisi tehdä monia eri listoja. Tai silloin ne ainakin maksoi, jos halusi tehdä monia listoja. Minun tietääkseni Snupps on täysin ilmainen. En ainakaan ole törmännyt mihinkään ominaisuuteen, joka maksaisi.

snupps_sovellussnupps

Ootteko käyttänyt Snupps -sovellusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti