maanantai 18. syyskuuta 2017

piCture pOlishin syksyiset uutuudet

piCture pOlish julkaisi tällä viikolla uuden syksyisen kokoelman, joka on yhteistyökokoelma, ja siihen kuuluu kuusi toinen toistaan ihanampaa lakkaa. Itselläni on viisi näistä lakoista, mutta mietin sitä kuudetta. Punainen ei ole kuitenkaan sellainen sävy, jota käytän usein kynsillä. Macaron on kyllä kaunis, mutta en varmaan tulisi käyttämään sitä usein. Ostin lakoista neljä ja viidennen sain Sadulta. Kiitos♥

foxy

Foxy on kaunis murrettu oranssi, jossa on piCture pOlishille ominaista holohiutulaa. Lakka peittää kahdella kerroksella hyvin. Ensimmäistä kertaa kuvat nähtyäni mietin, että tämä on todella lähellä Autumia, mutta eihän se ole totta ollenkaan. Autumn on paljon kirkkaampi ja selkesti oranssi, kun Foxy on murrettu ja hieman ruskeaan taittava oranssi.

dragon

dragon on kaunis ruskeaan taittava viininpunainen jelly, joka on täynnä piCture pOlishille ominaista holohiutulaa. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella. Tämä on kyllä niin täydellinen syyslakka.

mythical

mythical on violetti jelly, jossa on pp:lle ominaista holohiutulaa ja sen lisäksi siniseen taittavia glass fleikieitä. Tämä lakka peittää myös kahdella kerroksella hyvin. Lakka on todella kaunis ja siinä on syvyyttä. En osaa selittää kunnolla. Toivottavasti tajuatte, mitä tarkoitan. Lakka näyttää aivan yötaivaalta kynnellä.

rivera

rivera on tumman sininen jelly lakka täynnä holohiutulaa. Tietyssä valossa tämä lakka taittaa mielestäni hieman vihertävään. Lakka peittää kahdella kerroksella. Tästäkin tulee kynnellä mieleen yötaivas.

forest

forest on kaunis metsänvihreä, kuten nimestäkin voi jo päätellä. Tässä lakassa on pienempiä kultaisia hiutuloita sekä isompia glittereitä. Lakka peittää kahdella kerroksella. Ensimmäistä kertaa kuvat nähtyäni olin aivan varma, että tämä on hyvin lähellä mossyä. Väärässä olin, sillä tämä on paljon kirkkaampi vihreä.


Joko olet ostanut näitä uusia piCture pOlishin lakkoja ? 
Jos et harkitsetko ?

3 kommenttia:

  1. Wau, sähän ostit näistä melkein kaikki! :D Mä en innostunut kuin kahdesta, ja ne päädyinkin kotiuttamaan, eli Foxyn ja Forestin. Mut kyl näissä kuvissa toi Mythicalkin näyttää tosi houkuttelevalta... :D

    VastaaPoista