lauantai 9. syyskuuta 2017

ncLA: Just a Girl -kokoelma

Nähdessäni tämän kokoelman tiesin, että mun on pakko saada nämä kaikki lakat. Nämä kaikki lakat sopivat yhteen ja olivat juuri sellaista sävymaailmaa, jota rakastan. Kaikki ovat vielä juuri sopivia syksyyn, vaikka eihän aina sävyjen tarvitse sopia vuodenaikaan. Välillä se on kuitenkin kivaa.

ncLA_were_of_to_never_never_land

Were Off To Never Never Land on hyvin kaunis murrettu laventelinsävyinen lakka. Tämä on koostumukseltaan hyvin miellytävä lakattava ja peittää jo yhdella paksummalla kerroksella. Tottumuksesta taisin kuitenkin lakata yhden paksumman kerroksen ja yhden ohuen.

2.9.2017 016 ncLA_best_friends_with_benefits

Best Friend With Benefits on tumma malvanvärinen cremelakka. Tämä lakka peittää myös yhdella paksuhkolla kerroksella ja levittyy todella nätisti kynnelle. Kuvissa tämä näyttää hieman enemmän luumun väriseltä, kun livenä tämä taittaa enemmän ruskeaan. Tämä oli hyvin vaikea kuvattava.

En tiedä huomaatteko tuota peukalonkynnellä olevan lakan epätasaisuutta. Kynnellä oli yksi kerros lakkaa ja laitoin päälle pikakuivattavaa liian aikaisin ja liian raskaalla kädellä.

2.9.2017 057 ncLA_Shes_overboard_and_self_assured

She's Over Board and Self Assured on tumma vadelman/purppuran sävyinen creme. Tämäkin peittää yhdellä paksuhkolla kerroksella tai sitten kahdella ohuemmalla.  

Tämän kanssa tapahtui sama moka, kuin tuon ylemmänkin lakan. Liian nopeasti laitoin pikakuivattavaa ja peukalon sivusta lähti hieman liikkeelle värit.

2.9.2017 046 ncLA_I_wanna_wake_up_where_you_are

I Wanna Wake Up Where You Are on hyvin kaunis vaalean harmaa creme, joka peittää myös yhdellä paksuhkolla kerroksella. Lakkassa on myös todella hyvä koostumus eikä se valu kynsinauhoille. 

Tässäkin muutamaan kohtaan sain päällyslakalla sörkittyä jälkiä, en tajua miten onnisuin. 

2.9.2017 033 ncLA_the_girl_with_the_most_cake

The Girl With The Most Cake on pinkihtävä microglitter räjähdys. Lakkasin tällä kaksi kerrosta Best Friend With Benefitsin päälle ja minusta se näytti todella nätiltä.  Oikean puoleisessa kuvassa etu- ja keskisormessa on lakattu vain kaksi kerrosta tätä ihanaa glitter räjähdystä. Mielestäni tämä peittää tarpeeksi kynttä, mutta joku toinen ei välttämättä tyydy, tähän lopputulokseen. Silloin tuputtelisin meikkisienellä glittereitä kynteen.

2.9.2017 070


Mitä te tykkäätte tästä kokoelmasta ?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Just näin cesarsin instassa et tömmäsiäon tullu myyntiin ja mietin että mistä löydän kuvia :D kuin tilauksesta sulla on postaus! Mun lemppari on ehkä The Girl With The Most Cake, mut on noi kaikki tosi ihanii!

  Nyt tiedän miks kysyit facessa minkä värinen toi yks on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ;) mä tykkään siitä kans paljon..

   no joo.. ncLA:n omilla sivuilla lukee, että deep pink ja mä en oo samaa mieltä :D

   Poista
 2. Nää on niin ihania ja tosi hyvälaatuisia <3 just lakkailen itsekin näillä :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä mielettömän onnistunut syyslakkakokoelma. Kertakaikkiaan.
  Tosiaan deep pink on aika erikoinen kuvaus siitä lakasta :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 no niimpä... en vaan käsitä.

   Poista