tiistai 1. elokuuta 2017

Haastekynsiä

Nämä kaikki neljät kynnet on jo instagramin puolella olleet, koska osallistuin näillä ClaireStelle8 kesäkuun haasteeseen. Oli hauska pitkästä aikaa osallistua, jonkin näköiseen kynsienlakkaushaasteeseen, sillä välillä alkaa omat ideat loppumaan.

Arvaatteko mikä oli ensimmäisten kynsien aihe?

 photo suomi_zpsj46c6otr.jpg

Aiheena oli missä asut? Ensin ajattelin Suomea, joka lopulta sitten kynsille astikkin pääsi. Siinä välissä kerkesi ajatukset kuitenkin lentää. vaikka ties missä. Ajattelin Helsinkiä, meidän omaa kotia. Niistä en saanut vaan keksittyä, kivan näköisiä kynsiä. Palasin takaisin ajatukseen Suomesta. 

En halunnut halunnut tehdä hirveän monimutkaisia kynsiä, vaan päädyin yksinkertaiseen leimasinmarmorointiin vihreän ja sinisen eri sävyillä. Ja yhteen kynteen maalasin sitten vielä Suomen. Vihreä esittää tietysti luontoa ja sininen järviä.

 photo valokuvaus_zpsdrwxqruj.jpg

Toisena haasteena oli työ/harrastus  ja en saanut päässäni kehitettyä, mitään kivaa ideaa lastenhoitajan työstäni. Päädyin valitsemaan rakkaan harrastukseni valokuvauksen. 

Kaikkiin kynsiin halusin neutraalin pohjavärin ja päädyin harmaaseen. Siihen päälle tein valkoisella neliöt, joihin päälle maalasin käsin valokuvat ja yhteen kynteen kameran ääriviivat. Näin jälkeenpäin mielessäni olisi, vaikka kuinka monta omasta mielestä kivempaa toteutustapaa.

 photo fashion_zpskh5eivfi.jpg

Kolmas haaste oli muoti. Myönnän en seuraa muotia ollenkaan, vaan ostan ja käytän sitä mistä tykkään eniten. Myönnän toisenkin jutun, mulla tuli kiire tän haasteen kanssa ja valitsin tän kuvan mun aikasemmin lakkaamistani kynsistä. Mutta tää sopi niin täydellisesti tähän aiheeseen, sillä nää kynnet muistuttaa ihan hirveesti mun takkin kuviointia.

 photo elokuva_zpswe7j4bzp.jpg

Viimeinen haaste oli elokuva/kirja. Nää kynnet lakkasin mökillä ja mulla ei ihan hirveesti ollut eri lakkoja. Kattelin mun lakkoja ja niissä oli paljon kirkkaita sävyjä. Olin kanssa just kattonu yhden Disneyn leffan ja keksin etsiä ideoita Disneyn leffoista. Löysin laatikostani melkein täydelliset sävyt Inside Out -leffan hahmoihin nähden.


Oon lomaillut nyt koko henäkuun tarkotus oli kyllä postailla täältä mökiltäkin, mutta ton photobucket tapauksen jälkeen ärsytti niin paljon, että annoin asian olla ja mietin mitä ihmettä teen. Nyt tilanne on jollain tapaa selvä ja täytyy pikku hiljaa siirrellä kuvia muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti