tiistai 29. elokuuta 2017

Color Club: Coated - One Coat kynsilakat

Edellisessä postauksessa lupailinkin swatcheja näistä aivan ihanan värisistä Color Clubin uutuuksista. Lakat lupaavat peittävänsä yhdellä kerroksella ja ovat koostumukseltaan paljon paksumpia, kuin Color Clubin muut lakat. Mood Change lakoissa on aika sama koostumus.  Ostin itselleni varmaan pari hankalinta väriä, mutta silti niin kauniita ja ihania värejä.

modern_pink

Modern Pink on todella kaunis ja räikeä neon pinkki, joka on todella vaikea saada tallennettua kameralla oikean sävyisenä. Tälläiset lakat sekottavat usein kameran.

Lakka peitti kyllä yhdellä kerroksella, mutta omilla pidemmillä kynsilläni kuulsi vapaankasvunraja vielä hieman läpi, joten laitoin vielä toisen kerroksen. Lakka on koostumukseltaan suht paksua ja tämä täytyy levittää varovammin, kuin muut lakat. Kannattaa käyttää suht kevyitä siveltimen vetoja ja paljon lakkaa siveltimessä. Tällöin ei lakka ei raidoitu niin helposti.

one coat

Psychedelic Scene on todella kirkas neon oranssi ja tästä osasin jo arvatakkin, että tulee olemaan haasteita. Ensimmäisellä kerralla tätä testatessani, en todellakaan tiedä mitä tapahtui. Lakka raidoittui ihan hirveästi ja lopulta kynteni osuivat johonkin, joten lakat menivät aivan ryttyyn. Luovutin. Myöhemmin yritin uudestaan. Osasin varautua lakan hankaluuteen, joten lakkasin hieman paksumpia kerroksia, kevyemmin siveltimen vedoin. Lakassa on kuitenkin niin paljon neonpigmenttiä, että lakka vaati kolme kerrosta.

Omasta mielestäni se on tämän väriseltä ja näin kirkkaalta lakalta, kuitenkin aika vähän kerroksia. Helpommalla toki pääsee, jos alle laittaa kerroksen valkoista. Lakka on mielestäni todella kauniin värinen. Voin kertoa pienen salaisuuden. Ennen inhosin oranssia väriä yli kaiken, nykyään se on joissain tavaroissa, vaatteissa ja kynsilakoissa, kuitenkin tosi kiva väri.

onecoat

Oletko ostanut näitä lakkoja ?

12 kommenttia:

  1. Mulla on valkoinen ja olen tosi tyytyväinen. ihana tuo Psychedelic Scene!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 mietin vielä aika pitkään, että kumman otan. Onneks valitsin molemmat :D

      Poista
  2. Kylläpä tuo oranssi näyttää sinulla hyvältä! Hankalin se näistä on mutta hienon värinen. Ja tuo pinkki <3

    VastaaPoista
  3. Ah tuo oranssi on ihana! <3 Mä en oikein välitä sellaisesta perusoranssista, mutta tällaiset keltaiseen taittavat on ihania. Yks mun kaikkien aikojen lempparilakoista on China Glazen Sun Worshiper, mikä on täydellinen keltaisen oranssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 mäkään en niistä perusoransseista tykkää, mutta nää keltaseen taittavat tai sit sellaset murretut oranssit on kivoja (:

      Poista
  4. Psychedelic Scene sopii sulle ihan hullun hyvin! En tilannut näistä mitään, mutta kyllä nää vaan niin hyvältä näyttää. Onneks on jo syksy ja syksylakat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 näit oli kyllä tosi kivoja värejä. En tiedä onnesta kun sorruin ostamaan tänään tooosi monta uutta syyssävyissä olevia lakkoja :D

      Poista
  5. Miitin vaihtarikasasta nappasin sinisen testiin :)

    Tuo oranssi on kyllä tosi kirkas, näkyy varmaan parin korttelin päähän :D

    VastaaPoista
  6. Nää on ihania!! Mietiskelin noiden ostoo jo ku ne tuli mutta niin kovasti jotenki epäilytti nii en viittinyt. Ehkö pitäis uudelleen harkita.

    VastaaPoista