lauantai 27. toukokuuta 2017

Yritys hyvä 10

Tuli tähän postaukseen kerättyä sellaisia kynsiä, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta omissa postauksissaan. Tälläiseen postaukseen nämä kuitenkin sopivat. Näissä kynsissä ei sinäänsä ole omasta mielestä mitään vikaa, mutta mulla on ollut päässä ajatus ja lopputulos ei ole, sitten sen ajatuksen kanssa kohdannut. 
smooshy_kukkaa
Yhdessä vaiheessa tein tosi paljon erilaisia smooshy -kynsiä ja tässä niistä yhdet. Tuo lakkauksen pohja on tosi kiva ja värikäs, mutta tuona päivänä en vaan osannut leimata. Kaikki leimat vääntyi ja ovat aivan kierossa. Nyyh. Ja nyt jos tekisin nämä uudestaan valitsisin toisen värisen leimauslakan. Mutta jos ei ota asiaa niin vakavasti, kuin minä, niin ovathan nämä tosi kivat.
Lakkauksen leimat on Creative Shopin  laatasta numero 31.
royalchapel
Nämä kynnet toteutin itseasiassa lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa, koska rakastuin tähän väri yhdistelmään. Toiselta lakkauskerralta en vain löytänyt kuvia. Tää väri yhdistelmä on vaan niin just mua. Harmittaa vaan ihan sikana, että ton glitterlakan pohjakin oli tollanen vähän värillinen ja sitten se näky näin selkeesti vaaleella pohjalla. Ton glitterin muistaakseni tuputtelin pumpulipuikolla ja toisella kerralla meikkisienen kulmalla. Meikkisienellä tais onnistua paremmin, kun se imi enemmän tota pohjaväriä pois, mutta sillon tuli vähän liian tarkka rajainen liukuväri. Koskaan ei oo hyvä näköjään. Haha.  Mutta taas kerran, jos ei olla niin tarkkoja kuin minä, nämä on tosi kivat kynnet.
tahtia
Muistan kun näitä kynsiä mietin, että mun oli tosi vaikee päättää, minkä pohjavärin näihin laitan. Ja taisin valita mun sen hetkisen lempivärin. Tästä ei tullut ihan niin mieleinen yhdistelmä, mutta ihan kivat nämäkin on.
BHW
Näitä kynsiä lakatessa mulla oli todella suuret odotukset, mutta en oikeen käsitä mitä kävi. Mokasin glitterlakalla tekemäni liukuvärin niin pahasti, että monessa kynnessä näkyi suorat viivat, mustan pohjan ja glitterin välillä. Ja tilannetta ei edes pystynyt korjaamaan enää. Idea ja yritys hyvä 10, mutta toteutus 0. 
Käykö teille usein niin, että teillä on hieno idea, mutta toteutus ei vastaa sitä ?

6 kommenttia:

 1. Jotakuinkin aina. 😁 Joskus on käynyt päinvastoinkin. Silloin ei sisäisen riemun määrällä ole rajaa. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D voi ei... se tunne on kyllä niin mahtava, kun onnistuu paremmin ku ajatteli. Itte tekis mieli hyvppii ja mennä esittelee kaikille "kato kuin hienot kynnet tein" :DD

   Poista
 2. Kaikkihan on ihan ok :) Kiva kun julkaisit :)
  Btw, mikä pohjalakka sinulla on toiseksi viimeisessä kuvassa, tuo vaaleanpunainen?

  VastaaPoista
 3. Tosi usein käy niin, että päässä on hieno suunnitelma, mutta kynsille onnistuu saamaan vain jotain hämärästi vastaavaa muistuttavaa :D

  VastaaPoista