maanantai 29. toukokuuta 2017

Värikäs holoseepra

Mulla on jo kauan siirtokuva laatikossa ollut yksinkertaiset seepraraita waterdecalit. Oon monesti meinannut käyttää ne, mutta en sitten kuitenkaan ole, koska sen hetkinen idea ei ole tuntunut sopivalta kuitenkaan. Mutta nyt oli näiden decalien vuoro tulla käytetyksi.

seepra
Lakkasin jokaiselle kynnelle suht paksun kerroksen valkoisella, jotta värit erottuvat kunnolla. Lakoiksi valitsin sateenkaaren värit, mutta unohdin kirjoittaa lakkojen nimet ylös, enkä edes ottanut pulloista kuvaa. Tyhmä minä. No ei voi mitään. Monta eri väriä, kuten pinkki, oranssi, sininen, keltainen.
Smooshy kynnet tein kirkkaalla leimasimella ja silikoonimaton kanssa. Tiputtelin silikooni matolle noin kynnen kokoiselle alueelle, käyttämiäni lakkoja. Painoin leimasimen siihen päälle ja vähän liikuttelin, jotta lakat hieman sekottuisivat. Nostin leimasimen ylös ja annoin lakan hieman kuivua, jotta se olisi helpompi painaa kynnelle.
Olin jo etukäteen leikannut waterdecalit noin kynnen kokoisiksi paloiksi, jotta ne olisi helpompi laittaa kynnelle. Decalien astettelun jälkeen lakkasin ohuen kerroksen ncLA:n Shimmer Me Prettyä.
Oletko sinä tehnyt smooshy -kynsiä ?

12 kommenttia:

 1. Decalit näyttää ihan leimatuilta. Luin decalit sanan ja aloin kuvista miettimään, että mitkä on decaleita vai onko ne kokokynnellä :D
  Nämä seeprat on kyllä tosi päheet - aatteleppa jos tulos luonnossa tuon värisenä vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, ni näyttää muuten joo et vois olla koko kynnen decalit.. siis ihan että toi värikin kuuluu siihen, vaikka ne onkin vaa noi mustat seepraraidat :D

   Poista
 2. Tosi kiva lopputulos! En oo minä kokeillut smoochy-tekniikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: kannattaa kokeilla sillä saa tosi kivaa jälkee (:

   Poista
 3. Mullakin on iso läjä decaleita ja usein tulee ostettua lisää... Miksi niitä on niin vaikea saada kynsille asti?? :D
  Tuo Smoochy on mulle ihan outo nimike, itse olen tästä tekniikasta käyttänyt nimeä leimasinmarmorointi tai kuivamarmorointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä.. mulla on kanssa ihan älyttömästi :D mä törmäsin tohon nimeen kai instassa :o mutta joo suomeks onkin varmaan toi leimasinmarmorointi (:

   Poista
 4. Tosi kivat! Olen tehnyt joskus aikaa sitten, pitäisi ehkä kokeilla taas uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: kannattaa.. se on tosi kiva tekniikka.

   Poista