sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

piCture pOlish: free, mermaid & soul

Yksi lempi indielakka merkeistäni julkaisi alkuviikosta kuusi uutta kaunista lakkaa. Kolme cremeä ja kolme kaunista glitter ja holopommia. Sorruin itse ostamaan kaikki kolme holoa ja glitteriä sisältävää lakkaa.

free

free on turkoosista siniseen väriä vaihtava lakka, riippuen siitä missä kulmassa valo osuu siihen. Lakka on myös täynnä hajanaista holohippua. Päivänvalolampun alla oli mahdotonta saada vihertävämpi sävy kuviin . Lakka on koostumukseltaan jelly, mutta peitti mun kynnet ainakin kahdella kerroksella.

 Tämä on kyllä hyvin vaikeaselkoinen lakka. Olen nyt hetken miettinyt onko tämä duochrome/ multichrome tai jotain muuta ja yrittänyt googlata asiaa. Pp:n omilta sivuilta asia ei selviä, siellä puhutaan vain värin vaihtamisesta. Sveta on taas kirjoittanut omaan blogiinsa, että lakka sisältäisi kultaista shimmeriä ja mä alan kallistua hänen kanssaan samoille linjoille. Sen verran olen nyt lakkaa tuijotellut. Kaunis tapaus tämä kuitenkin on. Mitä mieltä te olette tämän koostumuksesta ?

mermaid

mermaid on tumma, sinisen-turkoosilakka, jossa on isompia hologlittereitä sekä pientä holohippua. Tämäkin lakka peittää kahdella kerroksella.

soul

soul on syvä ultramariinin sininen jellylakka täynnä erikokoisia glittereitä sekä holohippuja. Tämä on todella jännä, mutta kaunis lakka, sillä ensimmäisellä kerroksella tämä näyttää aivan violetilta. Toisen kerroksen jälkeen tämä muuttuu sinertäväksi, mutta tietyssä valossa näyttää vieläkin violetilta.

Joko olet tilannut jonkun näistä ? Vai vieläkö harkitset ?

10 kommenttia:

 1. Voi mitä nättimyksiä! Ihanat kuvat olet myös ottanut :) ♥ Mulla on Free odottelemassa kynsille pääsyä, mutta Soul on sellainen, että mietin, josko pistäisin tilaukseen vielä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) soul on kyllä aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Mä ostin Mermaidin ja Surfin. Soul houkuttelee kovasti, mutta tiedän ettei mun tulisi sitä juuri käytettyä,koska sävy taittaa niin paljon violettiin. Violetit lakat näyttää muilla hyvältä, mutta jostain syystä en osas käyttää väriä omilla kynsilläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surf on kanssa tosi nätin sävynen, mutta mulla on jo niin paljon sen sävysiä lakkoja ni en itse sitä hommannu. Mä koen tolleen samalla tavalla vihreistä lakoista :D

   Poista
 4. Juuri nämä kolme lakkaa on mulla ostoharkinnassa, joten sikäli kiva löytää ne kaikki sulla swatchattuina yhdessä postauksessa! En oo ihan varma olisiko mulla jotain aivan dupea jollekin näistä, jota ei tarttisi hommata..
  Mikä sun suosikki on näistä? Oliko yhtään sellasia ettei edes haluaisi poistaa kynsiltä, kun on niiin nätti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aivan ihania (: Kyllä mä tykkään varmaan soulista eniten <3 ja sitä en ois halunnu poistaa kynsiltä, mutta kun menin pilaamaan sen lakkauksen xD freetä odotin eniten kun siitähän oli julkaistu jo kuvia, mutta kyllä soul on kaikista ihanin <3

   Poista
 5. Hyvät swatchit. Itselläni on Free ja Surf ja tällä hetkellä molemmat kynsillä. Freestä en kyllä löydä kultaa millään mutta voihan se olla mutta turkoosin seassa näyttää muulta. Tässä bussissa kun valossa katselen niin itselleni näyttäisi enemmän turkoosinhopealta. Ota sitten selvää... Kaunis se kuitenkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sain sen päivänvalolampun alla näkyviin :D mutta on se kyllä kaunis mutta vaikea selkoinen :D

   Poista
 6. Ostin Freen. Surf ja Oasis houkuttelevat mutta toisaalta vähän mietityttävät pelkkiä cremejä kun ovat. Saa nähdä miten tässä lopulta käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva (: ne on kanssa kauniita, mutta muakin se creme asia mietitytti.. ni siks en ainakaan vielä oo mitää kotiuttanu :D

   Poista