keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Hololeimoja ja sateenkaaria

Kaipasin pitkään todella värikkäitä kynsiä ja päädyinkin tekemään värikästä liukuväriä. Ajatuksena mulla oli sateenkaarimainen liukuväri, jossa värit sulautuu nätisti toisiinsa. Ajatus hyvä, toteutus ei niin hyvä. Onhan nämä ihan kivat, mutta ei sellaiset mitä halusin. Siitä syystä on ollut jotenkin näin vaikea postata näitä, mutta eihän aina voi onnistua. Itse tykkään siitä, että blogaajat julkaisee myös niitä "epäonnistuineita" kynsiä, silloin tajuan että ei aina voi onnistua täydellisesti.
sateenkaari
Tein liukuvärin kostealla meikkisienellä, johon laitoin kapeat raidat jokaista väriä. Liukuväri onnistui suht hyvin, mutta keltaisesta ja oranssista tuli liian dominoivia. Pari tuputtelu kerrosta riitti, sillä kaikki lakat olivat hyvin peittäviä.
Päälle leimasin hopeisella hololakalla. Toivoin lakalta hieman parempaa peittävyyttä, mutta näinkin tämä näytti kivalle. Harmi vain, ettei holon upeus välity kuvista. Itkupotkuraivarit, en ollut kirjoittanut ylös mitä laattaa käytin leimaukseen ja nyt en löydä sitä mistään.
sateenkaari_lahikuva

sateenkaari_lakat  
Lakat
China Glaze - Shocking pink
Essence - shade of happines
O.P.I - I Just Can't Cope-acabana
Essence - Brazil jungle 
China Glaze - Rain dance a night away
Color Club - Harp on it

5 kommenttia:

 1. Ihanat! Vino liuku on todella hieno. Mun mielestä näissä ei ole mitään epäonnistunutta. Sitä on vaan ite niin kriittinen ja tarkka. Leimatkin sopii tähän kuin nenä päähän. Ihan täydelliset kuuman kesäpäivän kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 niinhän sitä taitaa olla itse hyvin kriittinen omalle työlleen :D

   Poista
 2. Siis älä nyt oikeesti viitti! Nää on ihan ylihienot 😍❤❤ just täydelliset näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kiva kuulla että muiden silmiä miellyttää enemmän kun omia :D

   Poista