torstai 20. huhtikuuta 2017

Confetti nails

Voi vitsi, kun Cesars Shopille on viime aikoina tullut niin paljon ihania uutuuksia viime aikoina. Ja oon kyllä sortunut ostamaan kaikenlaisia uusia kivoja juttuja. Yksi viimeisimmistä ostoksistani oli muutama What's up nails -tuote. Ensimmäisenä niistä kynsille pääsi pinkin, lilan ja  hopean värisiä confetteja tai ympyrän muotoisia glittereitä. Miten nyt haluaa näitä kutsua.

ncla

Valitsin kynsille samaan sävymaailmaa edustavan lakan ja valinta osuikin söpöön vaaleanpunaiseen ncLA:n cremeen. Lakka levittyi hyvin kynnelle, valumatta mihinkään ja hyvään peittävyyteen tarvittiin vain kaksi ohutta kerrosta. 

Conffetit asttelin kosteaan lakkaan ja painoin ne vain kiinni. Purkista löytyy kolmea eri kokoista confettia, joita yritin asetella liukuvasti kynnentyvestä kohti vapaatakasvua, mutta ei se oikein onnistunut. Confetit olisi pitänyt kiinnittää erikseen varmaan vielä pikakuivattavalla tai ihan jopa liimalla, sillä niitä lähti aika nopeasti irti. Myös päällyslakat kuoriutuivat isoimpien confettien päältä. 

Toisaalta ne taisikin olla omalle kynnelle hieman liian isoja.
Olin myös jostain saanut päähäni idean, että nämä kynnet on pakko matata. Sehän sitten tapahtuikin ja nämä näytti omaan silmään itseasiassa kivemmilta matattuina. Mattasin kynnet, yhdellä kerroksella ,Glisten&Glown uutta mattalakkaa.

confetti confetti

Lakat
ncLA - Like Totally Walley Girl (saatu)
Glisten&Glow - Matte Top Coat
Whats Up nails - Berries confetti

Kummat on kivammat kiiltävät vai matatut ?

5 kommenttia:

 1. Mattasena toimii mun mielestä hitusen paremmin :) näistä tulikin mieleen omat bps:sta saadut pyöreät glitterit, jotka pitää testata :)

  VastaaPoista
 2. Ääni matalle! Ja olen ihan samaa mieltä että Cesarssopissa on nyt niin paljon mahtavia uutuuksia että tämmöisestä rynnistyksestä on pää jo pyörällä ja pankkitili ei tykkää. No-kaikki on kyllä ilahduttanut kovasti.

  VastaaPoista
 3. Rakastan mattaa yli kaiken, mutta kiillossa on parasta se kiilto: täydellisen tasainen kynsi, joka säihkyy ja kiiltää valossa! Silloin jää haukkomaan henkeä ja voisi tuijottaa kynsiä loppu päivän:D

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat! Mäkin tykästyin tuohon matattuun versioon kovin ♥ Nää confetit on kyllä supersöpöjä :)

  VastaaPoista