keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Mustaa pitsiä

Ihanat yksinkertaiset kynnet. Kaikki tän väriset lakat on ollu jo pitkään mun suosikeissa. Näin netin syövereissä monetkin kynnet, joissa oli tehty mustat pitsileimat muutamaan kynteen ja muihin jotain muuta. 


 photo kblogi5_zpsgdpgqzab.jpg photo kblogi4_zpsco9imjow.png

Näissä on pohjalla kerros valkoista. Tai ainakin luulen niin. Näiden lakkaamisesta on kuitenkin sen verran aikaa. Pitäis varmaan ruveta kirjottamaan ylös mitä ja miten on lakannu.

En kyllä muista montako kerrosta Petal To Metalia lakkasin uskoakseni kaksi. Vannomaan en mene. Tästä lakasta oon kyllä aikasemminkin jo kirjotellu. Ihana neonkoralli lakka. Mahdoton kuvattava tämä on kuitenkin. En saanu tän oikeeta sävyä kuvattua.

Leimaukset tein Liquid Leatherilla, sillä silloin en vielä omistanut oikeaa mustaa leimauslakkaa. Ja stampperina käytin näissä vielä mun vanhaa suorakulmaista löllöstampperia. Se ei napannutkaan niin hyvin noita kaikista ohuempia viivoja, mutta tuli näistä silti ihan kivat.

Leimojen päälle taas kuorrutus I♥Magicillä. Ihana ihana topperi. 

Lakat
China Glaze - Petal To The Metal
China Glaze - Liquid Leather
Essence - I♥Magic
 photo kblogi1_zpsgybdlzsz.jpg

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Pinkki/koralli, musta ja valkoinen ovat aina upea yhdistelmä. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Niin on <3 katoin tätä varten tota PTTM, että miten oon sillä lakannu ni tän vuoden puolella oisinko tehny sillä 3 vai 4 yhdistelmät mustan ja valkosen kanssa :D

   Poista