lauantai 24. lokakuuta 2015

Messukynnet

Perjantaina kävin pikaisesti Cesarsilla varjomessuilla. Siitä tulee oma postauksensa myöhemmin, mutta sieltä ostin kaksi uutta lakkaa ja ne pääsikin samana iltana kynsille. Sillä halusin tehdä siistit messukynnet ja samalla testata uusia lakkoja.

Näistä tuli yksinkertaiset ilman mitään koristeluja olevat lakkaukset, mutta mä tykkäsin näistä paljon. Sillä oon aivan rakastunu näihin piCture pOlishin lakkoihin, jotka sisältää holohiutulaa ja shimmeriä. Ne on vaan niin ihania. Ja kai se kertoo jotain, että niitä on ihan muutama tullut hamstrattua.

 photo kblogii1_zpsyzsiwcnx.jpg  photo kblogii1_zpsc3tkzezd.png

Etusormesta ja pikkurillistä löytyvä starry night on taattua PP:n laatua. Kahdella kerroksella peittävä ihana pientä holohippua ja shimmeriä sisältävä lakka. Tän valmistus on kuulemma lopetetuu ja sain ostettua toisiks viimesen kappaleen Cecarsilta.

Ce-less-tial is More on O.P.I:n uusimmasta kokoelmasta ihanan värinen hologilttereitä sisältävä hiekkalakka. Kahdella kerroksella sain hyvän peittävyyden tälläkin. En tiedä miks musta tuntui, että tää on jotenkin paljon karheampi, kun mun aikaisemmat hiekkalakat.

cherish on myös taattua pp:n laatua kahdella kerroksella hyvä peittävyys.

Lakat

piCture pOlish - starry night
O.P.I - Ce-less-tial is More
piCture pOlish - cherish

 photo kblogii5_zps2dpda9pj.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti