tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uusia lakkoja

Nyt alku vuodesta on tullut ostettua ihan hirveästi uusia lakkoja, enkä oo muistanut esitellä niitä täällä blogin puolella ollenkaan. Tässäpä esittelenkin kaikki, jotka ainakin muistan ostaneeni tän vuoden puolella.

 photo kblogi_zpsd3gjzlij.jpg

Kaikista uusimmat kolme lakkaa ovat GinaTricotin vasta kauppoihin tulleita lakkoja. Vasemmalta oikealle Candy Mint, Fairy Dot ja Ice Pink. Fairy Dotista sellanen tarina, että katselin aikasemmin tänä vuonna H&M:ssä sellasta neljän lakan pakettia, jossa oli tätä muistuttava lakka. Olisin halunnut sen kovasti, mutta niitä muita lakkoja en halunnut. Olin niin onnellinen, kun huomasin tän lakan tulleen Ginaan.

 photo kblogi1_zps3syp2hcv.jpg

Ginasta on monia muitakin lakkoja päässyt tänä vuonna täydentämään mun lakka kokoelmaa. Vasemmalta lähtien Cotton, Pink Rose, Dust, Snow, Green Dot, Berry Glitter ja Army Green. Kaksi viimeistä lakkaa on vanhempia ja ostettu alennuksesta. Muut on tänä vuonna julkaistuja uusia lakkoja. Ihanan värisiä ja kevääseen sopivia.

 photo kblogi2_zpsgr2p98gq.jpg

China Glazen osuus on myös kasvanut mun lakkakokoelmassa tänä vuonna. Vasemmalta Life Is Beautiful, Petal To The Metal, For Audrey, Stawberry Fields, Tinsel, White On White ja Gold Digger. Ensimmäisen olen ostanut CecarsShopin uudesta kivijalkaliikkeestä. Kolme seuraavaa saapui mun luokse Facebookin kirppiksen kautta ja kolme viimeistä pienestä kynsiputiikista.

 photo kblogi3_zpsojoijsep.jpg

Summit Of Style ja Lilacism. Ensimmäiseen törmäsin, jossain blogissa ja toisen ostin viime viikolla, koska mulla ei ollut mitään kylmää vaalean lilaa lakkaa.

 photo kblogi_zpsafe76526.jpg

Nämä seitsemän lakkaa on ostettu Tammikuun lopussa tekemälläni reissulla Lahdesta. O.P.I:n I Just Can't Cope-Acabana, Minty Blue, Love Is In The Air, Let's Get Lost, Be Berry Now!, Caramel Brownie, Hey Nude! ja  I♥Magic (x2)

Paljon paljon uusia lakkoja, joista kaikki ei ole edes kerenneet kynsille vielä.

P.S. HAhahaha.. mähän sanoin, että huono muisti. Snown ja Summit Of Stylen olen jo esitellyt Joulukuussa. Ois varmaan pitäny kattoa :D

3 kommenttia:

 1. Huh huh, kaikenlaista kivaa ja pirteitä värejä!! :)

  China Glaze rivi näyttää kieltämättä yhä niin mahtavalta, vaikka itselläni on käynyt merkin suhteen pieni inflaatio.. Mutta hyviä lakkoja sieltä löytyy joka tapuaksessa - mulla on itsellä myös esi esimerkiksi tuo For Audrey, josta tykkään kovasti. Gold Digger näyttää myös tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. vähitellen ja salakavalasti noita kertyy :D itte tykkään kans tosi paljon for audreystä (:

   Poista