sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

#ablecs15 wwek6: I Thought I'd Never

Viikon se hankalampi haaste. Aluksi en meninannut keksiä mitään, mutta sitten muistin negative spacen. Monesti oon muiden kynsillä sitä kattellu, mutta omille kynsille en oo saanu toteutettua. Ihan vaan siitä syystä, että se ei vaan oo tuntunu mu  jutulta. Se on silti näyttänyt tosi siistiltä. Muistin kuitenkin Heidin tekemät hienot negative space -kynnet. En halunnut niitä täysin apinoida omille kynsilleni, vaan muokkasin niistä omanlaiset. Heidin lakkauksessa tykkäsin, kun hän oli rajannut alueen koristeluteipillä ja reunat näytti siisteiltä.

 photo kblogi2_zpsli3fkukg.jpg

Nää kynnet oli ehkä hieman hankala toteuttaa tai sit mä tein taas kaiken, vaan mahdollisimman vaikeen kautta. Mutta siis, negative alueiden teko oli tosi haastavaa, koska mulla ei ole mitään muuta, kuin ohutta koristeluteippiä tai tavallista teippiä. Valitse siinä sitte millä teet. Helpoin oli ehkä pikkurilli, kun tein siihen vaan yhden leveämmän alueen, joten se oli helppo rajata kahdella ohuella teipillä ja lakata lakan omalla sudilla. Keskisormessa se oli jo hankalampaa, sillä keskelle muodostu aika kapea alue. Yritin lakata kapealla siveltimellä ja se oli hankalaa, sillä sivellin veti aina alimman kerroksen ryttyyn. Onnistuin kuitenkin ja päälyslakka hävitti suurimmat siveltimen vedot. Teippien asettelu oli vaikeeta alussa ja sekä lakan rajalle. Luonnossa teipit näyttää olevan enemmän suorassa, kun näissä kuvissa. 

 photo kblogi3_zpslmz2umyt.jpg photo kblogi_zpsnzftkbgx.png

Candy Mint on GinaTricotin uusista lakoista yksi. Se oli koostumukseltaan yllättävän paksua, ainakin verrattuna muihin Ginan lakkoihin. Mun kynsillä se tarvitsi kolme kerrosta, sillä kahdella kerroksella jäi siveltimen vetoja näkyviin.

Lakka

GinaTricot - Candy Mint

 photo kblogi4_zpsvkw9mrkq.jpg

p.s. mun kynsinauhat on mennyt tosi huonoon kuntoon, kun alotin töissä. En muista tarpeeks usein öljytä tai rasvata niitä :(

 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniit! Nuo teipeillä koristellut rajat näyttää kyllä ihanan siisteiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: en varmaan tykkäis näistä ollenkaa jos oisin jättäny teipit pois :D niin paljon ne mulle ainakin vaikuttaa

   Poista
 2. Vekkulin näköiset ja oikein onnistuneet myös! :)

  VastaaPoista