torstai 26. maaliskuuta 2015

#ablecs15 week7: Pastels

Pastellikynsiä miettiessä ensimmäisenä tuli mieleen liukuväri kolmella lakalla ja siitä ei sitten päästy yli mitenkään. Sehän oli sitten pakko toteuttaa, vaikka mikä ois ollut.


 photo kblogi_zpsk2ycohmh.png

Meinas vaan tulla itku näitä tehdessä. Kyllä mä tiesin, että pastelliväreillä on tosi vaikea tehdä liukuväriä. No paria eri tekniikkaa kokeilin siinä. Ensin kostutetulla meikkisienellä, mutta se ei antanut tarpeeksi väriä kynnelle. Sitten liukuvärjäykseen tarkoitetulla sienellä. silleen että yhtä väriä kerrallaan, mutta ei sekään onnistunut. Ajattelin, että silleen saisin enemmän väriä kynnelle. Lopuksi päädyin kerrostaman neljä kerrosta liukuväriä liukuvärjäykseen tarkoitetulla sienellä ja se tuotti tulosta.

 photo kblogi2_zpsiputummn.png
Lakkoje peittävyydestä on paha sanoa mitään. Tässä tarkoituksessa, kun peittävyys ei ole sama kuin lakatessa siveltimellä. Kaiken alla on kerros Gina Whiteä, jotta pastellit näkyisivät hieman paremmin. Liukuvärjäystä on siis neljä kerrosta ja sillä sain omaa silmää tyydyttävän lopputuloksen. Fairy Dust on yhtä ihana kuin aina. Mä vaan rakastan sitä. Fairy Dot on uusi mukava lakka, mutta siitä sai hieman onkia noita palluroita, jotka on ihanan värisiä.

Lakat:

Kicks - Mint Tint
GinaTricot - Ice Pink
GinaTricot - Fairy Dot
Essie - Lilacism
China Glaze - Fairy Dust
GinaTricot - White (unohtui kuvasta)

 photo kblogi5_zpsdckthlum.jpg photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

4 kommenttia:

 1. Miten tällainen toteutetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuvärin toteuttamiseen on monta eri tapaa. Mä teen itte yleensä silleen että lakkaan sillä vaaleimmalla liukuväriin tulevalla värillä yhden kerroksen kynnelle. Siihen päälle sitten kostutetulla meikkisienellä lisään väriä. Kolmea väriä kun käytän laitan yleensä jollekkin alustalle ensin lakkoja vähän ja siihen kostutan sitten sen sienen. Siitä sitten tuputan kynnelle. Tän joutuu yleensä tekemään pari kertaa, että saa tarpeeks peittävän lopputuloksen. Netti on myös täynnä tutoriaaleja, jos haluu suomeks ni kannattaa ettii liukuvärjäys tuto tai sit englanniks gradient nails tuto (:

   Poista