sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Lakkausunelmia: Violetti

 

lakk
Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi.


Tässä kuussa teemaksi/ väriksi valikoitui violetti. Aluksi mietittiin, jos otetaan joku aihe lisäksi, halusin kuitenkin vapaammat kädet tälläkertaa. Marina toivoi tätä väriä tälle kuulle.violetti

Mun ensimmäinen inspiraatio näihin kynsiin oli tumma violetti cremelakka, matta päälyslakan kanssa. Ja sen päälle kultainen folioleimaus. Tämänhän myös toteutin ja keksin sen lisäksi myös tekstuurilakan.

Peukalossa ja keskisormessa on pohjalla kaksi kerrosta O.P.I:n Do You Have This Color In Stockholm? Tämä lakka kuivuu mun mielestä kynnellä tummemmaksi, mitä pullossa näyttää. Mattalakkana käytin Glisten & Glown lakkaa, joka tasoittuu kynnelle nätisti.

Päälle testasin ensimmäistä kertaa ikinä kirkasta Moyran folioleimauslakkaa. Jännä leimata läpinäkyvällä lakalla, sillä laatalla ei näy mitään. Stamperissä lakka erottui hieman, joten kuvin pystyi kohdistamaan ihan hyvin. Leima on Linan laatasta get wild! 01.

Etusormessa ja nimettömässä on kaksi kerrosta picture polishin kaunista royal -lakkaa.

Pikkusormesta löytyy vielä kaksi kerrosta tekstuurilakkaa Color Clubilta nimeltä Try Something New.

violetti_matta

1 kommentti: