tiistai 2. helmikuuta 2021

Picture Polish uutuudet

Joulukuun viimeisenä päivänä Picture Polish tapansa mukaan julkasi musta-valkoisen kuvan kynsilakka pulloista ja piti meitä jännityksessä kuusi päivää ennen kuin näytti, minkälaisia lakkoja on tulossa. Päädyin tilaamaan näistä kolmesta itselleni kaksi. Kaikki kolme lakkaa on Hypnotic Polishin suunnittelemia ja niitä on myynnissä vain Picture Polishin sekä Hypnoticin sivuilla. 

Tilasin lakat tammikuun puolivälissä ja lakat saapuivat minulle helmikuun ensimmäinen päivä. Olin jo ehtinyt unohtamaan, mitä tilasin ja yllätyin kun paketista löytyi myös leimauslaatta. Olin jo, että onko tää joku tilausbonus vai mitä ihmettä. Kunnes tajusin tarkistaa säköpostista, tilausvahvistuksen.

Mr Big on musta jellypohjainen lakka, joka on täynnä pienen pientä kultaista glitteriä sekä hieman isompia glittereitä. Lakka on Picture Polishin uutta kasvipohjaista kynsilakkaa, jossa 83% lakan ainesosista on kasvipohjaisia. Tästä linkistä pääsette lukemaan enemmän aiheesta, heidän omilta sivuiltaan.

Lakka kuivui kynnellä aika mattaiseksi. Siitä syystä laitoin teille vertailukuvat lakasta ilman päällyslakkaa ja päällyslakan kanssa. Tämä lakka oli myös paljon paksumpaa, kuin muut Picture Polishin lakat. Tämä lakka on u-p-e-a!

mmrbig mrbig mrbig_bottle

Her Eyes on sini-violetti jellypohjainen upea glitterpommi, täynnä holohippuja sekä coboltin sinisiä glittereitä. Tämä on myös uusia kasvipohjaisia kynsilakkoja, mutta tämä käyttäytyi enemmän samalla tavalla kuin "vanhalla" lakkapohjalla olevat pp:n lakat. Tämä oli ohuempaa ja levittyi yhtä hyvin kuin Picture Polishin lakat ennenkin.

Näiden kahden lisäksi myyntiin tuli Puna-Musta lakka nimeltä Red room, mutta en tykännyt siitä niin paljon, että olisin tilannut sen.

hereyes_glitter hereyes hereyes_bottle


Mitä te tykkäätte näistä uutuuksista ? Löytyykö teiltä joku näistä?

4 kommenttia:

  1. On nämä kyllä upeita kummatkin!

    VastaaPoista
  2. Hmm, Mr Big on ihana mutta Her eyes ei säväytä mua yhtään :D Ihanat swatchit joka tapauksessa!

    Onkohan nää nimet muuten jotain sinkkuelämää-viittauksia, kun sitä sarjaahan aletaan kuvaamaan uudestaan?

    VastaaPoista
  3. Oon ihan totaallisesti missanuu nää 🙈😱

    VastaaPoista