sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Pääsiäispupu

Tein noin vuosi sitten ihanat pupukynnet, joihin sain silloin idean 25 Sweetpeas -blogin Pinterestistä. Halusin tehdä niistä erivärisen version tänä vuonna.  

En pahemmin halua puuttua tämän hetkiseen vallitsevaan tilanteeseen Suomessa ja muualla maailmassa, mutta haluan pyytää kaikkia pysymään kotona ja välttämään sosiaalisiakontakteja. Mä itse olen laittanut kontaktit nollaan töissä käyntiä ja kaupassa käyntiä lukuun ottamatta. Nyt ensi viikon otin lomaksi, sillä meillä on niin vähän töitä tällä hetkellä. Koen tämän loman tulevan tarpeeseen, sillä omalla tavallaan tämä tilanne ahdistaa. Palataan kuitenkin kynsiin.

bunny_pupu

Kolmella kynnellä pohjalla on kolme kerrosta picture polishin fresh lakkaa, joka on kaunis limen vihreä holohippuja täynnä oleva lakka. Valitettavasti vain älyttömän vaikea kuvattava, sillä se on aivan liian vaalea näissä kuvissa. Jouduin lakkaamaan kolme kerrosta, koska onnistuin itse raidoittamaan toisen kerroksen.

Nimettömässä on pohjalla kaksi kerrosta Kiara Skyn Frosted Sugar lakkaa (jonka unohdin kuvasta), joka on ihana kaunis valkoinen lakka, jossa on pieniä iridesent glittereitä seassa. Siihen päälle tein dotting toolilla kukkasia kirkkaissa väreissä sekä pienellä siveltimellä lehtiä.

Keskisormeen tein ncLA:n Ask the magic 8 ball valkoisella creme lakalla pupun. Käytin pientä sivellintä ja lakan omaa sivellintä sen piirtämiseen. Lopuksi maalasin naaman pienen pienellä siveltimellä ja tein kukat kirkkailla väreillä käyttäen dotting toolia.

easter_paasiainen easter_nailpolish
Oletko tehnyt pääsiäiskynnet ?

4 kommenttia: