tiistai 14. huhtikuuta 2020

IG -livekynnet: Pastellinen leopardi

Täällä taas IG -livekynsien kanssa. Pidettiin Heidin kanssa eilen illalla Instagramissa kynsienlakkaus live. Se sopii myös hyvin tähän vallitsevaan tilanteeseen, toki asumme myös kaukana toisistamme, kun teemme "etänä" yhdessä kynsiä.

Heidi kirjoitti viimekertaisessa meidän IG -live postauksessaan hyvin kynsiharrastuksen kuihtumisesta ja yhteisten juttujen vähyydestä harrastajien kesken. Olen kanssa huomannut, että nykyään yhteisöllisyys puuttuu. Silloinkun aloitin tämän harrastuksen ja blogin, meitä bloggaajia oli paljon ja järjestettiin yhdessä miittejä. Enää ei ole samanlaista ja toivoisin, että ruvettaisiin tekemään enemmän yhdessä asioita. Yksi hyvä idea on esim. nämä instalivet tai kynsivaihtarit, kuukausittainen lakkaushaaste. Lisää tälläisiä yhteisiä asioita!

leopardi

Päädyttiin tekemään yhdessä taas suht samanlaiset kynnet. Kynsien pohjalle lakkasin yhden kerroksen Essencen valkoista, jotta loput värit erottuvat kunnolla. Olimme jo etukäteen miettineet, että voisimme tehdä smooshy -kynnet ja Heidi oli jo miettinyt värejä ja vaikka meillä ei samoja lakkoja ollutkaan. Mä löysin omasta laatikostani suht saman väriset lakat. 

Liven aikana keskusteltiin paljon meidän erilaisista lakkaustekniikoista ja päädyinkin testaamaan Heidin käyttämää tapaa tehdä smooshy kynnet. Sillä sai kyllä todella nätit tehtyä, mutta sotkua oli enemmän, kuin mun tavassani. Lakkoina käytin ncLA:n Take Dip, Pastel Dreams ja Barbie Dreamhouse sekä essencen valkoinen. 

Laitoin lakkoja muutamia tippoja stampperin päälle ja sen jälkeen painoin sen kynnelle. Näin kynnelle tuli kaunis smooshy kuvio, jossa ei lakkojen rajoja erota. Mä laitoin kynsilleni tässä vaiheessa vielä China Glazen Fairy Dustia.

Yhdessä mietittiin, että mitä seuraavaksi ja joku katsojista oli toivonut leimoja. Mulla olikin valmiina muutama laatta pöydällä ja niistä löydettiin tämä ihana leopardikuvio ja Heidi omisti myös saman laatan. Sillä mentiin. Kynnet on kyllä hankalat kuvattavat, sillä värit olivat vaaleita pastelleja. Livenä värit on paljon selkeämmät.

leo lakat

Oletko katsonut kynsienlakkaus liveä joskus ?

6 kommenttia:

  1. Sulla onnistu nämä kyllä täydellisesti. Kannatti ettiä just nuo lakat <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat leokynnet, tykkään <3 niin se on vähän harmi kun tää harrastus kuihtuu. Just kirjoittelin omaan blogiinkin tästä. Mutta...blogin lukulistalla ei kynsipäivtyksiä näy eikä kukaan kynsibloggaaja tunnu enää olevan elossa, en näe ketään kommentoimassa blogissa. Kaikillako niin kiire?
    Itsellä ainakin elämä mennyt kynsijuttujen edelle, ei vaan enää niin ehdi eikä jaksa. Kaikki kynsikamoja myyvät nettikaupat tuntuvat kuolleen, mistään ei enää saa hyviä decaleita tai kiinnostavia uusia lakkoja. Niitä vanhoja hyviä juttuja ei enää myydä. Sitä kulta-aikaa on ikävä, kun indielakat tuli, Blue Sean decaleita vielä myytiin ja kynsibloggaajat kilpaa tekivät toinen toistaan hienompia kynsiä...ei ole pitkään aikaan tullut tilattuakaan mitään niin ei sitten ole uusia juttuja mistä innostua :/ tuo kynsivaihtarit oli kiva mutta kun ei sitten kerennyt tai aihe oli liian vaikea..stressasi liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HÄvettää myöntää mutta mäkin luen tosi vähän blogeja, jos ei jossain selkeästi pomppaa silmille... en osaa tota lukemistoa käyttää ne oo koskaan osannut :( Itse oon kyllä jotain kivoja juttuja löytänyt, mutta mäkin kaipaan blue sean kukka decaleja... Mä tykkään siitä haasteesta minkä kynsivaihtarit tuo, kuukausi on kuitenkin pitkä aika ja useasti aihe on pidempään jo tiedossa (:

      Poista