maanantai 20. huhtikuuta 2020

Lakkaushaaste: Vastavärit

Kuukausi vierähti taas nopeaan, mutta olin jo aloittanut näiden kynsien suunnittelun melkein heti edellisen haasteen jälkeen. Vastavärit tunti ajatuksena helpolta, mutta toteutusta miettiessä joutuikin sitten pähkäilemään. Värien valinta oli mulle helppo, sillä vihreästä en tykkää hirveästi paitsi muutamasta sävystä ja sama sinisen sekä oranssin kanssa. Niitä olisi ollut vaikea yhdistellä vastaväriparin kanssa, koska sävyt eivät sopineet toisiinsa.

Käykääpä kurkkaamassa, mitä muut tekivät:


lila-kelta

Näin instassa tai jossain muualla somessa kynnet, joissa oli käytetty kynsivinyyleitä. Siitäpä sitten ideoimaan, sillä en ole käyttänyt ties milloin viimeksi vinyyleitä. Mulla on ollut niihin aina viha-rakkaus suhde, joten unohdan ne välillä aina laatikon pohjalle.

Päädyin käyttämään ihania picture polishin lakkoja sun flower ja royal. Vastavärit keltainen ja violetti. Sik sak kynsissä on kaksi kerrosta keltaista pohjalla ja siihen päälle laitoin kerroksen pikakuivattavaa päälyslakkaa, jotta lakka olisi varmasti tarpeeksi kuiva ja kova pinnaltaan. Kynsien kuivuttua asettelin what's up nailsin vinyylit kynsille ja tuputtelin meikkisienellä violettia lakkaa kolme kerrosta. Ensimmäisestä kynnestä poistin vinyylit vasta hetken päästä, kun lakka oli kuivahtanut vähän, se oli vaikea irroittaa siististi. Loput vinyylit irroitin heti lakan levityksen jälkeen, näin ne lähtivät siistimmin.

Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin molempiin kaksi kerrosta lakkaa, jonka jälkeen laitoin päälyslakan ja laitoin timantit koristeeksi.

vastavarit

Ootko koskaan tehnty vastaväreillä lakkausta ?

10 kommenttia:

  1. Mietein eka kanssa tota royal lakkaa mutta vaihdoin sen sitten essieen :D

    VastaaPoista
  2. Noi lakat on niin ihanat! <3 En muuten muista yhtään, koska olisin itse käyttänyt viimeksi vinyyleitä!

    VastaaPoista
  3. No nyt on räväkät!
    Ite en jaksa tapella vinyyleiden kans koska aivan liian usein oon laittanu ne märälle pohjalle ja hupsis ku ne vie kaiken lakan mennessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yleensä, mutta nyt laitoin sen päälyslakan väliin niin se autto 🤣 yhdessäkään ei tuntunut et ois jäänyt pohjaan kiinni

      Poista
  4. Ai vitsit, kuin siisti väriyhdistelmät. Toimii todellakin! Mua harmittaa ettei mulla oo sun floweria :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ höh ☹️ se lopetettiin kyllä tosi äkkiä

      Poista
  5. This is amazing nail art and I love the colours :-D

    VastaaPoista