maanantai 6. tammikuuta 2020

Yksinkertaisen kaunista

Selailin eilen aamulla instagramia ja päädyin selailemaan yhtä feediä, josta löysin toinen toistaan ihanampia lakkauksia. Yksi lakkaus kuitenkin inspiroi mua niin paljon, että päädyin tekemään siitä oman versioni. Hauska juttu, koska olin suunnitellut käyttäväni juuri kyseistä leimauslaattaa seuraavassa lakkauksessa. Käykää kurkkaamassa alkuperäinen lakkaus instagramista @veradoesnailart.


moyra

Mulla oli vaikeuksia löytää sopiva pohjasävy tähän lakkaukseen. Aloitin ensin Color Clubin Blush Chrushilla, mutta yksi kerros oli liian vähän ja kaksi kerrosta teki liian vaalean. Päädyin laittamaan vähän keltaisempaa sävyä Color Clubilta Comfy Cozy päälle, mutta se teki taas liian keltaisen. Päädyin siis laittamaan vielä kerroksen Blush Crushia, joka tasoitti väriä hieman ja sen oli kelvattava.

Kynnen kärkeen vedin suht kuivalla lakkasudilla viivoja. Pohjalle tein ensin essencen wild white ways lakalla kaksi viivaa  jokaiseen kynteen. Sen jälkeen tein picture polishin sienna, slate, korma ja avocado lakoilla jokaiseen kynteen kuivalla sudilla viivoja.

Leimasin Moyran mustalla leimauslakalla Moyran Green leaves laatasta kaksi eri kuviota kynnelle. Lisäksi tein muutaman pisteen dotting toolilla leimojen ympärille.

Päällyslakkana käytin luottolakkaani, joka ei sotke leimoja eli Glisten & Glown Top of Heavenia.

moyra_picturepolish

Mistä sinä löydät inspiraatiota lakkauksiin ?

3 kommenttia:

  1. Ihanat <3 minusta jopa tuntuu että kuivasudinta olisi nousemassa uudelleen muotiin. Itsekin harrastin sitä joku aika sitten ja olin ajatellut tehdä jotkut kynnet taas kuivasutimalla. Se on aika helppo ja nopea tekniikka ;)

    VastaaPoista