maanantai 20. tammikuuta 2020

Lakkaushaaste: Inspiraatio kodin sisustuksesta

Kuukausi on taas kulunut, mutta ei todellakaan tunnu siltä. Aika meni älyttömän nopeasti ja lakkasin kynnet taas edellisenä iltana. Sekä kirjoitan tätä postausta vielä myöhemmin.  Tämän kuukauden teeman luulin olevan todella helppo, sillä piti inspiroitua kodin sisustuksesta. En kuitenkaan kelpuuttanut mitään ideaani ja pidin suurinta osaa tylsänä. Sain kuitenkin ihan kivat kynnet tehtyä. Käykää katsomassa, mitä muut ovat tehneet:


foil

Loppujen lopuksi löysin inspiraationi meidän lattiasta. Meillä oli noin 5 kuukautta sitten remontti ja meille tuli uusi lattia. Aivan upean värinen harmahtava vinyylilankku, joka on kuitenkin todella elävän värinen.

Lakkasin kynsilleni kaksi kerrosta O.P.I:n Be There in Prosecco lakkaa, joka on kaunis nude. Tähän päälle tein kuivansudin tekniikalla vähän samanlaista kuviota, kuin meidän lattiassa eli puunsyitä. Siihen käytin essencen tip top taupea, O.P.I:n You Don't Know Jacques! ja essencen on air! . Suunnittelin tekeväni tähän mustia ja valkoisia neliöitä, koska mulla on IKEAn kallax hylly. Ne ei mielestäni kuitenkaan sopinut tähän.

Hetken mietittyäni keksin, että mulla on koristeena kolme skumppapulloa, joihin oon laittanu kynttilät. Ne ovat aivan ihanat ja aivan saman väriset, kun käyttämäni foliot. Käytin folion kiinnittämiseen Moyran folioleimauslakkaa, jonka senkin sudin mahdollisimman kuivalla sudilla. Käytin kahta eri Moyran foliota. Ihana vaaleanpunainen folio on Moyran easy foil ROSE ja kultainen on Magic foil GOLD.

foil

Millaiset kynnet sinä tekisit, jos aiheena on kodin sisustus ?

4 kommenttia: