sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Lakkaushaaste: Pitsi

Kuukausi on taas vierähtänyt aivan liian nopeasti. Tässä välissä on tehty kaksi muuttoa ja yritetty saada tavaroita paikalleen, siinä onnistumatta.

Lokakuun teemana on pitsi ja mulla oli aluksi suunnitelma laittaa kynsille oikeeta pitsinauhaa, mutta tavarat on sekaisin muuton jäljiltä eikä ollut aikaa ruveta etsimään. Nyttenkin kirjoitan tätä postausta metrossa matkalla I Love Me -messuille. Tämä viikko on ollut aivan älyttömän kiireinen. Mutta siirrytään kynsiin, tässä alla on linkit muiden postauksiin.

Camillacquered

pitsiä

Kynsillä on kaksi kerrosta Kiara Skyn ihanaa hieman shimmeristä nudea Spin & Twirl, joka peitti kahdella kerroksella loistavasti. Lakassa on hopeista shimmeriä, joka näkyy pullossa selkeämmin kuin kynnellä.

Päälle testasin juuri viikko sitten Cesars Shopista ostamaani uutta Colour Aliken leimauslakkaa. Kaunis oranssi holo nimeltään Exotic Punch. Hieman oli oudon tuntuista käyttää näin paksua leimauslakkaa, sillä olen tottunut Moyran koostumukseen tässä viime aikoina, mutta parin testi leiman jälkeen kaikki sujui aivan loistavasti. Ja sain aikaan ihana syksyiset pitsileimat.

Leimakuviot ovat Moyran laatasta Lacelove2.

lace pitsi_leima

5 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä nää myös luonnossa ja Wau!

  VastaaPoista
 2. Näkyy noi pitsit paljon paremmin kuvissa ku metron huonossa valossa :D

  VastaaPoista
 3. Kivasti sopii värit yhteen, näyttää kauempaa katottuna syksyn lehdiltä :)

  VastaaPoista
 4. Oi kun nää on nätit ja tuo leimauslakka on aivan ihana!

  VastaaPoista