keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: 1 leimauslaatta, 10 lakkausta

*postauksen leimauslaatta saatu Cesars Shopista*

Tällä kertaa on ylimääräisen #lakkaushaasteen ja #kynsivaihtareiden vuoro. Sillä Cesars Shopiin eli Kynsilakkataivaaseen tuli myyntiin Über Chicin -leimauslaattoja ja me saimme kaikki yhden laatan itsellemme. Kaikille valikoitui yksi ja sama laatta, joka on Unicorn Love. Mahtavaa nähdä 10 erilaista lakkausta, joissa on käytetty samaa leimauslaattaa.yksisarvinen

Unicorn Love laatta on täynnä toinen toistaan ihanampia kuvia. Valinnanvaikeus iski siis aluksi. Päädyin lopulta tekemään leimadecalit, joihin leimasin ensin yksittäisiä yksisarvisia ja väritin ne picture polishin lakoilla värikkäiksi. Väritykseen käytin fresh, sizzle, cyan, heaven ja orchid, näillä lakoilla tuli ihanan väriset yksisarviset. Väritykseen käytin So Nailiciousin sivellintä 02 needle, joka on ohut ja tähän hommaan täydellinen. Tämän jälkeen leimasin vielä laatalta löytyvän tähtikuvion yksisarvisten taustalle.

Kynsilleni lakkasin ensimmäiseksi aluslakaksi Ünt peel off base coatin, jotta saan lakkauksen helposti pois käyttämättä kynsilakanpoistoainetta. Sen jälkeen lakkasin kaksi kerrosta picture polishin lakodomia. Alkuperäisen suunnitelmani mukaan tähän päälle mun oli tarkoitus tehdä kuivan sudin tekniikalla "suttuisia vetoja" pastellinvärisillä lakoilla (picture polishin cloud, sage ja grace), mutta ne eivät erottuneetkaan lakodomista kunnolla. Jouduin siis käyttämään lakkoja runsaammin ja lopputulos ei ole aivan samanlainen, kun toivoin. Ihan kiva silti. Kuvissa värit eivät erotu kunnolla paitsi viimeisessä, jossa on kolme sormea, mutta livenä näkyvät paremmin. Tämän pohjan päälle kiinnitin tekemäni decalit kirkkaalla lakalla.

yksisavinen yksisarviset

Oletko kokeillut Über Chicin leimauslaattoja ?

23 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana pohja ja niin syötävän söpöjä leimadecaleita!! <3

  VastaaPoista
 2. Tietkö mitä, ite aattelin kanssa ensin tehdä kuivasuti tekniikalla ja sitten mieten leimadecaleja mutta päädyinkin ihan erilaiseen lopputulokseen. :D Great minds think alike ;D Ihanan söpöt ponit!

  VastaaPoista
 3. En kestä miten ihanan näköiset leimadeclit olet taa saanut aikaan! <3 Itsekin ajattelin, että tässä laatassa on kyllä hyvin leimadecaleiksi sopivia kuvioita ja pakko jossain vaiheessa kyllä testata tehdä tällaiset ponikynnet!

  VastaaPoista
 4. Ihanat ponikynnet <3 ja Uberin laatat on mun suosikkeja!!

  VastaaPoista
 5. Nää muistuttaa ihan My little ponyja! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo pohja! Mä tein kanssa leimadecaleita, nää sun on upeat!

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä niin hyvä tekemään decaleja!

  VastaaPoista
 8. Kiva että säkin oot jaksanut näpertää leimadeksulit, söpöjähän nuo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kaikista eniten tehdä leimadecaleita <3

   Poista
 9. Voiko täydellisempiä ponikynsiä olla? ♥_♥ Oot kyllä leimadecalmestarti!

  VastaaPoista
 10. Siis ei oo todellista! Älyttömän upeat yksisarviskynnet <3 Ihan nappisuoritus :)

  VastaaPoista