keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Leimattu kettu

Päädyin taas kerran ostamaan kaikkea ihanaa. Hups. Ostin ne palkkioksi itselleni, sillä töissä on edelleen todella rankkaa. Ja on ollut jo vaikeuksia herätä töihin, mutta ei auta kuin toivoa parempaa. Tämä viikko on kyllä ollut viime viikkoa parempi, mutta ei lähelläkään meidän normaalia. Onneksi mulla on vapaa-ajalla muuta tekemistä, etten ainakaan hirveästi ajattele työjuttuja. Väsynyt mä silti olen. Viime viikonloppunakin nukuin melkein koko viikonlopun.

Näihin kynsiin lähdin etsimään ideaa yhden uuden lakan ympärille, johon löysinkin pari sopivaa lakkaa ja söpöt leimat.

Kettu_moyou nude_kettu kettu_pullo

Peukalossa ja keskisormessa on kaksi kerrosta Color Clubin Twice Bitten cremeä, joka on todella tumma violettiin taittava viininpunainen. Lakka peittää kahdella kerroksella hyvin. Etusormessa ja pikkusormessa on kolme kerrosta Color Clubin Comfy Cozya, joka on lämmin nude vaaleanruskea lakka. Nimettömistä löytyykin uusin lisäys kokoelmiini nimittäin Color Clubin Save the Date, joka on todella kaunis ruusukultainen lakka, jossa on kultaista mikroglitteriä. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella.

Leimat valitsin yhdestä uudesta leimauslaatastani, joka on MoYoun Animal Collectionin laatta numero 13. Laatta on täynnä älyttömän söpöjä eläinhahmoja. 

leimalaatta

Onko sinulla paljon leimauslaattoja ?

p.s. pienenä vinkkinä, jos kiinnostaa Cesars Shopissa on vielä huomiseen to 23.11 klo 23.59 asti Color Clubin kaikki lakat -30% alessa. Hyvä aika siis ostaa kynsilakkoja, vaikkapa joululahjaksi, tai ihan muuten vaan itselle, kauniita värejä ja holoja.

p.p.s. Cesarsille tuli myös myyntiin näitä ihania MoYou:n leimauslaattoja 100 eri laattaa, mutta jokaista tuli vain muutama kappale ja osa on jo myyty. Eli kannattaa kiirehtiä, jos haluaa ostaa omansa.

Nämä kaksi vinkkiä jaan teille ihan omasta ilostani, koska haluan tukea suomalaisia yrittäjiä. 


5 kommenttia:

  1. Kiva lakkaus, jonka kruunu on erityisesti tuo "kettukynsi". :)

    Marraskuu on kyllä sellaista aikaa että väsyttää normaalia enemmän ja tekee mieli vain lojua kotona, kun valoakaan ei ulkona juuri näy. Onneksi pian koittava joulu tuo vähän tuiketta ja lämpöä elämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (:

      Niin on :( jouluvalot on kyllä parhaita<3

      Poista
  2. Color Clubin Save the Datea kannattaa kokeilla myös leimaukseen, toimiit osi hyvin ;) ihanat kettukynnet, mullakin on tuo laatta "seuraavaksi leimaan tällä" -ikuisuuslistalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: mun oli pakko testata sitä ensimmäisenä noista uusista, mitä ostin cesarsilta. Pitääpä joskus kokeilla (:

      Poista
  3. Nätti lakkaus ja ihana kettuleima! <3

    VastaaPoista